Predstavitvena informacija

Absolutna novost – konec s CELULITOM!

Dobrodošli med najboljšimi! Revolucionarni serum Protagonist je prvi serum na svetu, ki dokazano odpravi do 65 % celulitnih oblog v manj kot 14 dneh.
Fotografija: Konec s celulitom FOTO: Kenkai
Odpri galerijo
Konec s celulitom FOTO: Kenkai

Katero je skrivno orožje v boju proti zmanjšanju vidnosti pomarančaste kože na tvojih stegnih, zadnjici in trebuhu po 30. letu? (Ni tisto, kar misliš)

Se vsako leto znova zaskrbljeno opazuješ v ogledalu, ko pomerjaš najljubše kopalke? Nagrbančena koža na stegnih, zadnjici in trebuhu? Če misliš, da ne moreš ničesar več storiti, s čimer bi se lahko borila proti celulitu, oziroma da si preizkusila že vse, pomisli še enkrat. Letos bo drugače!

Serum Protagonist je prvi na svetu, za katerega so klinične raziskave neodvisnih laboratorijev dokazale, da odpravi 65 % celulitnih oblog v manj kot 14 dneh in dramatično izboljša videz tvoje kože.

Ko celulit imaš, se ga nikakor ne moreš več znebiti. Ni znanega zdravila za popolno odpravo celulita, obstajajo pa preverjeni načini, ki pomagajo ublažiti njegov videz. Kar lahko narediš, je, da zmanjšaš njegovo vidnost na koži in se vsaj delno znebiš maščobnih oblog. In ker vemo, kakšna nadloga je celulit, še posebno v kopalkah, je nujno, da začneš tretma že danes.

To ti bo pomagalo!

Serum Protagonist za oblikovanje postave je koncentrat dragocenih morskih substanc in prava zakladnica učinkovitih mineralov. Njegove aktivne sestavine spodbujajo mikrocirkulacijo in izboljšujejo celično presnovo, s čimer razbijajo celulitne obloge in topijo odvečne maščobe na tvojih stegnih, zadnjici in trebuhu. Prav tam, kjer to potrebuješ.

FOTO: Kenkai
FOTO: Kenkai

Izvirna in posebna formula razbija maščobne celice ter skozi limfo pospešuje odvajanje odvečnih tekočin in tako pomaga preprečevati nalaganje novih lipidov oziroma tvorbo maščobnih oblog in celulita. Krepilni učinek seruma zagotavlja bolj čvrst, gladek in napet videz kože. Izjemni rezultati so vidni že po 10 dneh redne uporabe.

FOTO: Kenkai
FOTO: Kenkai


In še sestavine – te so zelo pomembne!

Serum Protagonist vsebuje 100-% naravne, izbrane učinkovine, ki jih pridobivamo iz ekskluzivnih virov narave, vse od Arktičnega oceana, prek islandskih gejzirjev do siciljanskih solin.

Sestavine: Aqua-brine, Sodium, Potassium, Bromine, Magnesium, Calcium, Iodine, Isochrysis Galbana algae extract, Rosmarinus officinalis
 

Da bodo rezultati trajali čim dlje, preberi še to:

Med najpomembnejšimi živili, ki blažijo videz celulita, so ribe, ki so bogat vir omega-3-maščobnih kislin in ne vplivajo na zmanjšanje prekrvitve ter kri očistijo toksinov. 

Dobre maščobe najdeš tudi v ekstra deviškem oljčnem olju in olju lanenega semena (uporabljaj ju kot začimbo, a ne več kot dve žlici dnevno), orehih in mandljih (pojej le tri do pet jedrc na dan). 

Ne pozabi pa tudi na zelenjavo, bogato z vlakninami, kajti vlaknine ohranjajo naše črevesje čisto in odvajajo odvečno tekočino iz telesa. To so temelji, na katerih gradimo.

FOTO: Kenkai
FOTO: Kenkai

Kaj pa garancija

Samo spomni se, kako se počutiš v svoji najlepši obleki. Počuti se tako tudi gola! Zato greš letos na plažo brez izgovorov, in to v najljubših kopalkah povsem samozavestna!

O izjemnih učinkih seruma Protagonist se lahko popolnoma in brez tveganja prepričaš tudi sama!

Če po uporabi izdelka ne boš opazila nobenega rezultata, ga lahko vrneš v 14 dneh od prejema in vrnili ti bomo celotno kupnino.

Serum lahko po akcijski ceni naročiš TUKAJ in pošljemo ti ga že isti dan na tvoj naslov.


Dobrodošla med najboljšimi!

www.lekarna-ljubljana.com



Naročnik oglasa je Kenkai d. o. o.

Predstavitvene informacije

Predstavitvene informacije