Predstavitvena informacija

Bulerji, ki jih nosijo zvezdnice!

Trend, ki ga letošnjo jesen zagotovo ne boste mogli zgrešiti, je obutev s platformo in bulerji niso izjema.
Fotografija: Sherlock Soon FOTO: Mass
Odpri galerijo
Sherlock Soon FOTO: Mass

To sezono bodo na vrhu vašega nakupovalnega seznama! Težki bulerji oziroma bulerji z debelim podplatom sicer na videz delujejo robustno, a so v resnici popolna obutev za različne modne kombinacije, tudi bolj prefinjene. Pravzaprav lahko rečemo, da za vsako modno navdušenko in njen slog obstaja par bulerjev. Čaka vas v trgovinah in spletni trgovini Mass, kjer je izbira najbolj modne obutve to sezono res velika. Poleg klasičnih črnih bulerjev z debelim podplatom boste svoj slog lahko osvežile tudi z belimi ali rdečimi gležnjarji v vojaškem slogu.

Replay FOTO: Mass
Replay FOTO: Mass

Tudi instagram in ulice modnih prestolnic so to jesen preplavile vplivnice in zvezdnice, ki so znane po svojem edinstvenem in drznem slogu. Stajlinge še nadgrajujejo z bulerji s platformo, ki so res nekaj posebnega in v njih ne morete ostati neopaženi. Hailey Baldwin jih je na primer združila s strganimi kavbojkami in oversize jakno v vojaškem slogu. Tej modni kombinaciji pa lahko dodate še velike zlate okrogle uhane in rdečo šminko. Preprosto in učinkovito!




Creator FOTO: Mass
Creator FOTO: Mass

Bulerji z debelim podplatom so idealna obutev za sproščen videz, ki na prvi pogled deluje, kot da se za stajling niste preveč trudili, v resnici pa ste ga dodelali do podrobnosti. Nonšalantnost, ki si jo želi doseči vsaka prava fashionistka. Z bulerji s platformo si lahko privoščite veliko modnih kombinacij. To jesen boste v polno zadeli tudi s kombinacijami s prosojnimi tkaninami, kot je na primer krilo iz tila, in pleteninami, za bolj prefinjen videz pa lahko obujete črne lakaste bulerje s platformo, ki jih kombinirate z usnjenim kratkim krilom ali pa midi obleko in dolgo pleteno jopo. 

Predstavitvene informacije

Predstavitvene informacije