OBRATI

Udobnost in uporabnost

Skupina CNH Industrial, znotraj katere je znamka traktorjev Steyr, bo veliko vlagala v raziskave in razvoj, prodajo namerava povečati za 30 odstotkov.
Fotografija: Na Agri smo si lahko ogledali novi steyr expert 4130 CVT. Ta model je najmočnejši v seriji expert CVT, saj ima nazivno moč po standardu ECE R120 96 kW (130 KM), maksimalna moč pa je 103 kW (140 KM). Maksimalni navor znaša 630 Nm pri 1300 vrtljajih na minuto. Sicer ima vgrajen štirivaljni motor z obdelavo izpušnih plinov, ki ustrezajo zahtevam najnovejše stopnje V. Rezervoar za gorivo ima 180, za AdBlue pa 19 litrov. FOTOgrafije: Tomaž Poje
Odpri galerijo
Na Agri smo si lahko ogledali novi steyr expert 4130 CVT. Ta model je najmočnejši v seriji expert CVT, saj ima nazivno moč po standardu ECE R120 96 kW (130 KM), maksimalna moč pa je 103 kW (140 KM). Maksimalni navor znaša 630 Nm pri 1300 vrtljajih na minuto. Sicer ima vgrajen štirivaljni motor z obdelavo izpušnih plinov, ki ustrezajo zahtevam najnovejše stopnje V. Rezervoar za gorivo ima 180, za AdBlue pa 19 litrov. FOTOgrafije: Tomaž Poje

Skupina CNH je nedavno predstavila petletni strateški poslovni načrt za rast tržnih deležev Transform 2 Win, potekal bo med letoma 2020 in 2024, CNH Industrial pa bo proizvode razdelil na cestna in necestna vozila.


V naslednjih petih letih bodo v raziskave in razvoj investirali 5,6 milijarde dolarjev (5,1 milijarde evrov); del načrta je tudi povečanje neto prodaje za 30 odstotkov na skoraj 16 milijard dolarjev (14,5 milijarde evrov) do leta 2024.
 

Vrhunski traktorji


Ena izmed blagovnih znamk znotraj skupine CNH je Steyr, ki je uvrščena kot blagovna znamka z vrhunsko tehnologijo. Steyr že več kot 70 let predstavlja vrhunsko kakovost iz Avstrije, saj so se specializirali za izdelavo traktorjev po najvišjih standardih kakovosti, vrhunskega udobja in odličnih ohranjenih vrednosti.
 

Nova serija


Konec julija je Steyr predstavil novo serijo traktorjev steyr expert CVT, najmočnejši model iz nje pa smo si lahko ogledali avgusta na našem kmetijsko-živilskem sejmu Agra v Gornji Radgoni.


Gre za segment traktorjev z močjo od 100 do 130 KM, v katero so vgradili sisteme, ki so sicer značilni za večje moči. Serija expert se osredotoča na vrhunsko udobnost in enostavnost uporabe vgrajene sodobne opreme.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije