ODPRTA KUHINJA

Trik, da se posode za shranjevanje živil ne bodo več navzele barve njihove vsebine

Vsak ima doma vsaj eno izmed tistih slavnih posod za shranjevanje, kamor navadno spravimo ostanke kosila ali malico za v službo.
Fotografija: FOTO: Marekuliasz, Getty Images
Odpri galerijo
FOTO: Marekuliasz, Getty Images

Na spletu lahko najdemo ogromno trikov, kako se takšnih madežev znebiti. Čeprav bi si jih želeli označiti za revolucionarne, večina izmed njih žal ne deluje. Kislina v omakah pigmentom pač utre pot v plastične stene, in ko so te enkrat divje rdeče, retrogradno težko ukrepamo. Lahko pa delujemo preventivno! Če ste nedavno postali ponosni lastnik novih posod za shranjevanje, se le držite spodnjega trika, da bodo ostale čiste in lepe.

Več na Odprti kuhinji.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije