ČISTKA

Še pred novim letom se znebite tega

Med predpraznično čistko iz doma odstranite stvari, ki vanj prinašajo nesrečo.
Fotografija: Neaktualni dokumenti, razni papirji in stari časopisi morajo stran. FOTO: Wachiwit/Gettyimages
Odpri galerijo
Neaktualni dokumenti, razni papirji in stari časopisi morajo stran. FOTO: Wachiwit/Gettyimages

Večino pred prazniki čaka veliko čiščenje, s pomočjo katerega naj bi doma zavladala red in pozitivna energija, ki bi se prenesla tudi v novo leto. Da pa bi temu res bilo tako, se med predpraznično čistilno akcijo znebite stvari, ki v dom in v življenje na sploh prinašajo nesrečo. Poglejte, kaj vse mora stran.

Stare, pokvarjene in nedelujoče tehnične naprave

Pa naj bodo to prenosni telefoni, pripomočki za kuhanje, stari računalniki … skratka vse, kar sodi med tehniko, ki je iz kakršnega koli razloga ne uporabljate več.

Vse to namreč ne prinaša drugega, kot negativno energijo in s tem slabo voljo ter takšno počutje.

Oblačila, ki jih ne nosite več

Ker so vam pretesna, preširoka, ker niso več moderna, ker ste spremenili stil. Ne glede na to, zakaj že leta zgolj stojijo v vaši omari, stvari, ki jih ne nosite več, se znebite.

Ne samo, da bodo omare tako preglednejše, tudi počutje bo neprimerljivo boljše.

Predmeti, ki prebujajo slabe spomine

Zakaj jih sploh hranite, če ste ob pogledu nanje vedno žalostni? Prednovoletni čas je kot nalašč, da se jih za vedno znebite.

Darila in fotografije bivšega

Najbrž ni treba posebej poudarjati, zakaj jih že končno umaknite s polic. Če jih res nočete zavreči, jih vsaj umaknite z vidnega polja.

Stari dokumenti

Računi, garancijski listi, ki že dolgo niso več aktualni, vsi papirji, ki vam ležijo povsod …  Preglejte jih, neuporabne zavrzite, tiste, ki bi vam še lahko prišli prav, pa lepo zložite v mapice, da boste imeli nad njimi pregled, s tem pa v življenju več reda in manj negativne energije.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije