ODPRTA KUHINJA

S strokovnjakinjo o bontonu: napaka, ki jo v restavraciji prepogosto počnemo

Tokrat na mizo postavljamo bonton: kaj je vljudno, s katerimi dejanji pa se osmešimo ali celo otežimo delo osebju restavracije?
Fotografija: FOTO: Ridofranz/getty Images
Odpri galerijo
FOTO: Ridofranz/getty Images

O pravilih obnašanja in napakah, ki jih za mizo ne gre početi, smo tokrat poklepetali s Simono Lečnik Očko, magistrico mednarodnih in diplomatskih študij, ki je z namenom, da bi širila znanje o lepem in primernem vedenju, med drugim ustanovila celo Akademijo vrednot. Pozanimali smo se, kakšni so pravi odgovori v nekaterih dilemah vedenja, katerih pravil bontona nikakor ne gre prekršiti in na kaj moramo biti še posebej pozorni.

 

Več na Odprti kuhinji.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije