VAJA

Rezanje strupenih vezi

Z eteričnimi energijskimi vezmi smo povezani z ljubimi ljudmi in sovražniki. Ko nam povezave škodijo, jih je s pomočjo angelov dobro prerezati.
Fotografija: Še posebno močne so vezi z nekdanjimi ljubimci in partnerji, zato jih je koristno odstraniti.
Odpri galerijo
Še posebno močne so vezi z nekdanjimi ljubimci in partnerji, zato jih je koristno odstraniti.

Eterične energijske vezi nas povezujejo z drugimi ljudmi, posebno v tesnih bližnjih in ljubezenskih odnosih. Krepijo se, ko delimo misli, čustva in dogodke drug z drugim. Včasih zaradi njih vemo celo, kaj bližnji razmišlja, saj se po nevidnih vezeh prenašajo informacije, občutki in energija.

Težava je, da ostanemo z ljudmi, s katerimi smo spletli tesne odnose in vezi, povezani tudi po tistem, ko se naše poti razidejo – hitro in boleče ali sporazumno in mirno. Še več, povezani smo tudi s tistimi, ki jih ne maramo in nam prek eteričnih vezi črpajo energijo. Tehnika rezanja vezi bo sprostila negativno energijo okoli vas, bolje se boste počutili in spet boste mirnejši.

Poiščite miren kraj, sprostite se z dihanjem. Zaprite oči in pokličite svojega angela ali duhovnega vodnika. Ko ga začutite ob sebi, ponavljajte mantro: »Dragi angel/vodnik, prosim, da mi pomagaš spustiti vso negativno energijo, ki me zadržuje, z rezanjem vezi. Prosim te, da odstraniš vse tiste, ki niso prežete s svetlobo in ljubeznijo. Obdaj me s pozitivno zdravilno svetlobo, ki me bo ščitila pred njimi v prihodnje. Hvala.«
Vizualizirajte odpadanje ali razpadanje vezi. Če katera še vztraja, ponavljajte mantro, dokler se ne osvobodite. Oprhajte se ali okopajte v topli vodi ter pijte veliko vode, da spodbudite proces čiščenja na vseh nivojih.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije