Predstavitvena informacija

Razkrivamo, kam gredo lahko moški po eliksir mladosti

Za dober videz ni treba biti povsem fit, treba pa sej je počutiti dobro, kar pa je v današnjem tempu življenja skoraj nemogoče. Dermatologi pravijo, da si koža vse zapomni. No, kljub temu imamo za vas nasvet: odpotujte v Split na kratek oddih in se vrnite popolnoma sproščeni in z odličnim videzom!
Fotografija: Marvie hotel v Splitu ponuja sprostitev, terapije in tretmaje ter kulinarične užitke. FOTO: Marvie Hotel
Odpri galerijo
Marvie hotel v Splitu ponuja sprostitev, terapije in tretmaje ter kulinarične užitke. FOTO: Marvie Hotel

Pred tremi leti je svoja vrata odprl prvi zdravstveni hotel v Dalmaciji, nedaleč od centra Splita, s pogledom na morje in veliko ponudbo specializiranih zdravstvenih in terapevtskih tretmajev za zdravje in lepoto. Marvie Hotel & Health navdušuje z modernim dizajnom in pomirjujočim ambientom, kjer vas bo ob prihodu pozdravilo prijazno osebje in vam ponudilo parkirišče v hotelski garaži.

Ob vstopu v sodobno prostorno in opremljeno sobo bo vašo pozornost zagotovo pritegnila postelja kraljevske velikosti, saj vemo, da je kakovosten spanec predpogoj za sprostitev. Če si izberete bivanje v sobi z džakuzijem, naj bo to prva stvar, ki jo boste preizkusili, takoj ko se namestite. V nasprotnem primeru se prepustite božanski sprostitvi v džakuziju hotelskega velnesa, notranjem bazenu in savnah ter odkrijte, kaj se skriva pod »tušem presenečenja«.

FOTO: Marvie Hotel
FOTO: Marvie Hotel


FOTO: Marvie Hotel
FOTO: Marvie Hotel

Poleg velnesa sta ordinacija za fizikalno in rehabilitacijsko medicino – Aqua Med Medical Wellness in MediDerm Clinic – dermatološka ambulanta za estetsko medicino. Takoj po sproščujoči ali medicinski masaži strokovnjakov Aqua Med boste opazili prave spremembe. Če imate težave z bolečinami v hrbtu ali čutite posledice nedavne poškodbe, vam bodo njihovi strokovni terapevti z veseljem svetovali. Po pregledu vam bodo priporočili kombinacijo tretmajev, s katerimi se boste dolgoročno počutili bolje, na voljo pa so vam tudi akupunktura in svetovanje nutricionista

FOTO: Marvie Hotel
FOTO: Marvie Hotel

Poleg telesa se moški danes vse bolj zavedajo učinkov stresa in napetosti na svojem obrazu. Danes je mogoče z različnimi popravki poudariti moškost in doseči bistveno privlačnejši videz, vendar za številne to ni cilj; preprosto želijo osvežiti videz in zmanjšati pojav globokih gub. Čeprav se pri moških staranje začne nekoliko pozneje kot pri ženskah, so njihove gube globlje in izrazitejše. »Naše dermatologinje moškim najpogosteje priporočajo tretma Hydrafacial. Je eden od odličnih bazičnih tretmajev, ki združuje medicinski piling in mezoterapijo ter je priporočljiv za vse, ki želijo rahlo sprostitev kože obraza in vnesti svežino v svoj videz. Za zmanjšanje gub se moški običajno odločajo za uporabo botoksa, s katerim odpravijo tudi čezmerno potenje. Za obnovo kolagena kože je na voljo tretma z mikroiglicami v kombinaciji z lastno plazmo (PRP) in prav ta metoda je priporočljiva tudi za vse paciente s čezmernim izpadanjem las in zgodnjim stadijem androgene alopecije,« nam odkrivajo strokovnjaki MediDerm Clinic hotela Marvie.

FOTO: Marvie Hotel
FOTO: Marvie Hotel

Po izbiri idealne kombinacije medicinskih storitev in tretmajev vam Marvie Hotel & Health ponuja tudi številne rekreativne aktivnosti, od vadb v hotelski telovadnici, posameznih vadb v vodi ali v telovadnici s terapevtom do kolesarjenja po obmorski promenadi. Za ljubitelje belega športa je kakovosten teniški center le nekaj korakov od hotela. Seveda so sprehodi ob morju in sončenje na strešni terasi hotela aktivnosti, ki jih nikakor ne smete preskočiti! V Splitu je to zimo obilo sonca, temperature so okoli 15 stopinj in dnevi postajajo vse daljši, zato ne pozabite na sončna očala in kremo z zaščitnim faktorjem.

Za kulinarične užitke hotelska restavracija Da'Mar ponuja sodobno interpretacijo mediteranskih jedi, pripravljenih iz najkakovostnejših živil, številne jedi in sladice brez glutena ter specializirane menije za tiste s posebnim prehranjevalnim režimom zaradi zdravstvenih razlogov. 

FOTO: Marvie Hotel
FOTO: Marvie Hotel

Odlična novica je, da so trenutno na voljo posebne ponudbe omenjenih paketov, ki vam zagotavljajo popolno razvajanje po ugodnejših cenah. Več na: www.marviehotel.com

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Predstavitvene informacije