ZNAKI

Poročni fotografi vedo, kdaj zakon ne bo srečen

Objavljeno 20. junij 2019 08.08 | Posodobljeno 20. junij 2019 08.08 | Piše: U. S.

Več znakov kaže, da v zakonu ne bo vedno sijalo sonce. Kemije je lahko premalo ali preveč.

Fotografi z nevesto in ženinom preživijo precej časa in znajo prepoznati znake, ki napovedujejo ločitev.
Poročni fotografi preživijo s svojimi strankami, bodočimi zakonci, veliko časa, zato ne preseneča, da znajo prepoznati znake, ki kažejo, da zakoncema ne bo večno sijalo sonce.

Fotografiranje ga ne zanima

Ko enega od partnerjev fotografiranje ne zanima ali se mu izogiba, to ni dobro znamenje za srečen zakon. Če se niti na poročni dan oseba ne more prilagoditi in se fotografirati zaradi partnerja, kaj šele sledi?

Gostje zavračajo vabila

image
GETTY IMAGES/ISTOCKPHOTO Že med poročnim slavjem je lahko očitno, da bo šel zakon po zlu. FOTOGRAFIJE: Guliver/Getty Images
Če več kot četrtina povabljenih zavrne vabilo na poroko, se je treba vprašati, zakaj gostje »ne morejo« prisostvovati obredu.

Javna podoba je pomembnejša od vsebine

Če se bodoča mladoporočenca več ukvarjata s tem, kako bodo njune fotografije všečkali ljudje na družabnih omrežjih, kot drug z drugim, med njima ni prave kemije. Potreba po ugajanju drugim je izpodrinila ljubezen.

Par se ne strinja glede financ

Finančni del poroke je zelo pomemben, in če partnerja nimata enakih pogledov na to, koliko bosta zapravila za poroko, in eden zapravlja kot nor, medtem ko drugi ne ve, kdo bo vse to plačal ... Takrat je poroka lahko začetek konca.

Obkladanje z žaljivkami

Včasih so žaljivke zavite v šalo, včasih so neposredne, vedno pa razkrivajo podobo bodočega zakona, ki je vse prej kot idealna. Žaljivke niso dobra popotnica za zakon, pa čeprav so izrečene med fotografiranjem.

Tudi kemije je lahko preveč

Veliko poročnih fotografov je bilo tretje oko parom, ki jih je družila predvsem fizična privlačnost, ki je bila ves čas zelo očitna in navzoča. A ko je izpuhtela kemija med njima, je šel tudi zakon po gobe.

Par je težko ujeti skupaj

Za fotografe so slab znak tudi pari, ki jih sicer nikakor ne morejo ujeti skupaj. 
Deli s prijatelji