NAGRADNA AKCIJA

Pocrkljajmo mamice!

Pocrkljajmo mamice!
Fotografija: FOTO: Shutterstock
Odpri galerijo
FOTO: Shutterstock

Vstopili smo v marec, mesec pomladi, pa tudi mesec, ko namenimo dan pozornosti vsem mamam, ki se trudijo vzgojiti svoj naraščaj po najboljših močeh, hkrati pa so številne med njimi še pozorne in dobrovoljne partnerke, zanesljive uslužbenke in marljive gospodinje. Ob vsem delu (za druge) je pričakovano, da jim pogosto zmanjka časa samo zase, za svojo dušo. 

Skupaj s partnerjem, Hit Alpinea podarjamo nepozaben vikend paket razvajanja za dva, ki bi ga bilo res težko zavrniti, zlasti če pokukamo v paket »zanjo«, ki vsebuje dva polpenziona v hotelu Ramada Resort v Kranjski Gori, najboljšem smučarskem hotelu v Sloveniji, ritual sprostitve – vključuje piling in obloge telesa, masažo in masko obraza ter 50 minut masaže s toplim oljem iglavcev in sivke –, pedikuro Vita, manikuro, depilacijo, savnanje vse tri dni in kosili v Napoliju. In ker je v dvoje lepše, je v nagrado vključen še paket za spremljevalca.

Kako do nagrade? Nič lažjega, le izpolnite spletno prijavnico, ki jo najdete na spletnem naslovu http://promo.delo.si/materinskidan

Nagradna igra bo trajala vse do 27. marca, dan pozneje bomo izžrebali srečno dobitnico, njeno ime pa objavili 31. marca.
 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije