MESEC ROJSTVA

Osem najboljših lastnosti rojenih decembra

So ustvarjalni, modri, iskreni in še veliko več.
Fotografija: december, mraz FOTO: Thinkstock
Odpri galerijo
december, mraz FOTO: Thinkstock

December je namenjen praznovanjem in pričakovanju novega leta. Prav tako je to mesec, v katerem se z mislimi večkrat ozremo nazaj in naredimo malo osebno inventuro leta. Kaj pa je značilno za decembra rojene ljudi? Kakšen je njihov značaj in katere njihove lastnosti so najizrazitejše? Osem jim jih je nedvomno lahko v ponos.

Ustvarjalnost

V decembru rojeni ljudje so znani po svoji ustvarjalni žilici. Pogosto so umetniki. In najboljše od vsega: njihova ustvarjalnost je povsem spontana in jasno izraža njihove notranje občutke.

Modrost

Rojeni v zadnjem mesecu leta so praviloma modri, iznajdljivi in njihove intelektualne sposobnosti pri vrstnikih neredko zbujajo zavist.

Iskrenost

Vrlina, na katero so lahko ponosni. Nobene težave nimajo pogledati resnici v obraz in povedati tisto, kar jim leži na duši.

Neodvisnost

Rojeni decembra cenijo svobodo in neodvisnost ter ju branijo za vsako ceno ne glede na to, komu se morajo zato postaviti po robu.

Vztrajnost

Besede predaja v njihovem besednjaku ni. Vztrajni so, sledijo svojim ciljem in jih ne glede okoliščine dosežejo. Imajo izjemno voljo, po kateri jim skoraj nihče ni enak.

Disciplina

Borbenost in disciplina sta lastnosti, ki jih vedno vodita do uspeha. Prisegajo na rutino in na razporede, kar jim pomaga v življenje vnašati red, vrednoto, h kateri vedno stremijo.

Optimizem

Tudi kadar so zadeve še tako črne, vedno najdejo svetlo točko. Po svetu vselej hodijo ponosno, z dvignjeno glavo. Nikoli ne dopuščajo, da bi jih neuspehi ustavili, temveč se tudi tedaj, ko padejo, znajo pobrati.

Duhovitost

Decembra rojene osebe premorejo smisel za humor in nasmeh na obraz narišejo še tako  zaskrbljenih, žalostnih in zamorjenih. Njihov humor je res velikokrat piker, a tega jim nihče, ki ga z njim spravijo v smeh, ne more zameriti.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije