Predstavitvena informacija

Opremite celotno hišo ali stanovanje v udobju svojega kavča

Nakupovanje pohištva za celotno hišo ali stanovanje lahko postane precej kaotično in stresno – od obiska trgovin do preverjanja ponudbe, iskanja najbolj ugodne cene, dostave in montaže.
Fotografija: FOTO: Mimovrste
Odpri galerijo
FOTO: Mimovrste

Nakup v spletni trgovini vam lahko prihrani velik del časa in napora, saj ponuja enostavno iskanje in primerjanje cen, brez vožnje v trgovino in iskanja pravega izdelka med policami. Poleg tega so spletne trgovine odprte 24 ur na dan – nakupujete lahko kadar koli kar v udobju svojega kavča.

Varno, udobno in ugodno nakupovanje pohištva na spletu

Spletne trgovine omogočajo večjo svobodo prikaza ponudbe, saj jih ne omejuje kvadratura fizičnega prostora. S klikom miške lahko kadar koli izbiramo med pohištvenimi kosi v različnih barvah, postavitvah in modelih, ki jih v fizični trgovini ne moremo najti. Poleg tega spletne trgovine ob izdelku večinoma ponudijo še ogled podobnih kosov, ideje za kombiniranje in ocene uporabnikov, ki so izdelek že kupili, kar lahko močno olajša opremljanje in izbiro. Preverite ponudbo pohištva na mimovrste=) – prepričani smo, da vas bo presenetila.

Udobno in funkcionalno pohištvo za vsak prostor vašega doma

Ne glede na to, ali si želite modernega pohištva, ste romantična duša in želite, da to izžareva tudi vaš dom, ali imate raje bolj naraven videz – imamo pravo rešitev za vas. Na mimovrste=) boste našli širok izbor pohištva za čisto vsak prostor vaše hiše ali stanovanja. Opremite dnevno sobo, spalnico ali jedilnico s sodobnim in funkcionalnim in udobnim pohištvom, ki se bo popolnoma ujemalo z vašim slogom.

Opremljate kuhinjo ali kopalnico? Ni problema! Pri nas boste našli pester izbor kakovostnih kuhinjskih elementov in kopalniške opreme, ki bodo vaš prostor naredili funkcionalen in estetski. Za otroško sobo lahko izberete pisano in igrivo pohištvo, ki bo vašim malčkom odlično služilo za igro in učenje. Ergonomsko oblikovani stoli, mize in police bodo poskrbele za udobje in produktivnost v vaši pisarni. V spletni trgovini boste našli tudi vrtno pohištvo, mizice, pohištvo za shranjevanje in različne dodatke, s katerimi lahko enostavno osvežite in popestrite svoj dom. Prepustite se navdihu in izberite pravo pohištvo – enostavno, kadar koli in v udobju svojega kavča.


Naročnik oglasne vsebine je Mimovrste

Predstavitvene informacije

Predstavitvene informacije