Predstavitvena informacija

Najboljša novoletna razprodaja 2021: Windows 10 Pro za 7,27 evra le še sedem dni!

Leto 2021 je končno tu! Če je med vašimi novoletnimi zaobljubami varčevanje, a radi nakupujete, imamo za vas dobro novico: ni vam treba nehati
Fotografija: Nadgradite svojo računalniško opremo. FOTO: Keysoff
Odpri galerijo
Nadgradite svojo računalniško opremo. FOTO: Keysoff

Za posodobitev programske opreme na vašem računalniku imamo za vas odlično novoletno ponudbo.
Če se odločite za velike spremembe na svoji napravi, kot je menjava matične plošče, operacijski sistem Windows ne bo več prepoznal licence, ki se ujema z vašo napravo, zato ga boste morali znova aktivirati, da bo računalnik deloval. Za aktivacijo Windowsov potrebujete ključ. Originalna cena za Windows 10 Professional je kar 200 evrov. Ni vam treba plačati toliko.

Keysoff.com ima na voljo odlično ponudbo ves božično-novoletni čas. Najboljše popuste za ustvarjalne nedvomno ponujajo za operacijski sistem Windows in programe Office. Preverite odlično novoletno ponudbo in jo izkoristite še danes, preden se izteče. Potrebujete le kupon za dodatni 45-odstotni popust: BFS45. Če želite nadgraditi konfiguracijo strojne opreme na računalniku ali izboljšati svojo delovno in študijsko izkušnjo, potrebujete nov operacijski sistem in programe Office. Ta novoletna ponudba je predobra, da bi jo izpustili.
 

POSEBNA PAKETNA PONUDBA – NORO POCENI! 58-ODSTOTNI POPUST S KODO BFS58

DODATNA PONUDBA – VSE ZA DELO IN ŠTUDIJ, 58-ODSTOTNI POPUST S KODO BFS58

več >>

Nakupovanje na Keysoffu ne bi moglo biti preprostejše. Kmalu po naročilu boste prejeli e-pošto s ključi svojih izdelkov in ne bo vam treba čakati več dni. Če imate kakršnokoli vprašanje, vam ponujajo hitro in izčrpno pomoč, ki jo potrebujete.

Če se pojavijo težave ali imate samo vprašanje, vam je 24 ur na dan na voljo podpora strankam z besedami in dejanji. Če imate kakršnekoli težave, nam pošljite e-pošto na naslov service@Keysoff.com.

Izbrano za vas

Izbrano za vas