Nagradna igra: Urejamo okolico!

S Slovenskimi novicami do bogatih nagrad.
Fotografija: Mnogi že komaj čakajo na novo vrtnarsko sezono. FOTO: Guliver/Getty Images
Odpri galerijo
Mnogi že komaj čakajo na novo vrtnarsko sezono. FOTO: Guliver/Getty Images

Hajli, hajlo, na vrt zdaj mi gremo ... No, bomo šli, ko bo padavin konec in se bodo tla toliko osušila, da bomo lahko v roke vzeli lopate, motike in grablje in uredili gredice, trato, tudi teraso in balkone, spihali prah z vrtnega pohištva ...Dotlej pa se bomo igrali, zdaj že dobro veste, dragi bralke in bralci, da imamo pri vašem in našem najljubšem časopisu, Novicah, seveda, radi igre, zlasti nagradne. In danes se začenja velika spomladanska nagradna igra Slovenskih novic Urejamo okolico!

Skupni nagradni sklad akcije znaša kar 12.500 evrov, nagrade pa so prav zares super: keramični žar na oglje pa robotska kosilnica in barski set, tudi visoka greda in viseči stol, akumulatorske škarje in akumulatorska žaga ter kar 161 darilnih kartic Merkur v vrednosti 40 evrov.


In kaj vam je storiti, da bi dobili eno od teh čudovitih nagrad? Prav težko ne bo: izpolnite spletno prijavnico na naslovu https://promo.delo.si/merkur. Upoštevali bomo vse, ki jih boste oddali do vključno četrtka, 31. marca 2020.

In potem? Potem boste morali le še počakati na žreb, ki bo 31. marca. In seveda stiskati pesti, da vam bodo srečne zvezde naklonjene, morda boste izžrebani prav vi. Tudi z našo pomočjo bodo letos slovenski vrtovi še bolj urejeni, še lepši in tudi bolj družabni.

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije