NUMEROLOGIJA

Karma iz preteklih življenj

Vsako število življenjske poti je povezano s posebno karmično nalogo. Kaj vam je namenjeno in kaj morate poravnati v tem življenju.
Fotografija: Če ste bili nekoč pregrobi do drugih, se boste v tem življenju učili strpnosti in sočutja.
Odpri galerijo
Če ste bili nekoč pregrobi do drugih, se boste v tem življenju učili strpnosti in sočutja.

Seštejte številke v svojem rojstnem datumu, da dobite enomestno število, ki je numerološko število vaše življenjske poti. Na primer za 12. 9. 1977 – 1 + 2 + 9 + 1 + 9 + 7 + 7 = 36, 3 + 6 = 9. Zdaj pa preberite, kakšna karma vas spremlja v življenju.

1: Vaša karma je povezana s preteklo sebičnostjo in egocentričnostjo. V preteklosti namreč niste upoštevali čustev drugih, kar vas zdaj postavlja pred lekcijo, kako voditi in hkrati ne poteptati drugih. Naučiti se morate samozavedanja brez napuha, sodelovanja, upoštevanja in vključevanja drugih v projekte.

2: V preteklem življenju ste bili preveč navezani na materialne dobrine in iskali varnost v njih. Uživali ste v dobri hrani, pijači, bogastvu in spolnosti ter pretiravali s tem. Izziv tega življenja je najti varnost v sebi in živeti skromno in preprosto.

3: V prejšnjem življenju ste bili velik lažnivec, ki je storil vse, da je pretental druge za svojo korist. Lahko ste bili trgovec ali voditelj, ki je prepričal druge s svojimi besedami. Zdaj se morate izogibati laganju, opravljanju, izdaji in zavajanju v vseh oblikah. Prepoznati morate resnico in vztrajati pri njej.

4: Vaša karma se nanaša na odnose, tako družinske kot ljubezenske, ki jih najverjetneje ponavljate tudi v tem življenju. Lahko ste preveč navezani in odvisni od nekoga, ne znate spustiti, pretirano izkazujete ljubezen in pozornost. Naučiti se morate najti čustveno varnost v sebi in poskrbeti najprej zase, šele potem za druge.

5: Ukazovalni ste in nekompromisni, obsedeni s položajem in močjo. Osebni karmični izziv tega življenja je, da se postavite na lastne noge in zasijete iz sebe navzven, ne pa se vzpenjate čez trupla, spletkarite in iščete koristi. Naučiti pa se morate tudi skromnosti.

6: Zakrčeni ste, morate se naučiti sprostiti in biti bolj odprti. V preteklem življenju ste vedno delovali po pravilih, morda ste bili služabnik ali uradnik. Spustiti morate tudi svojo kritičnost in potrebo po nadzoru ter postati sproščena, radovedna in spontana oseba.

7: Vaša karma je povezana z odnosi in izgubo sebe v njih. Naučiti se morate ustvarjati odnose, v katerih bosta partnerja enakovredna in enako upoštevana. Morda ste bili nekoč v podrejeni vlogi, zato vam to povzroča take težave. Izziv je prilagajanje in ustvarjanje harmonije v paru.

8: Naučiti se morate pravilo izkoriščati svojo moč in privlačnost ter nehati manipulirati s tem, da bi dobili, kar si želite. Kar veliko travmatičnih dogodkov iz preteklih življenj morate spustiti in se zavedati, da vas krize naredijo močnejše. Spoznati morate, da ste v resnici sami v sebi zelo močni in lahko preživite vse.

9: Izziv je vnesti duhovne vidike življenja v svoj vsakdan, saj ste od nekdaj preveč osredotočeni na rezultate, ugled, svojo vlogo v svetu. Spustiti morate vsa pravila in v svoji duši najti resnico. Ni pomembno samo navzven, ampak tudi navznoter. Meditirajte in se sprostite! 

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije