PRAVA IZBIRA

Kakšen je pravi partner za vašo osebnost?

Partnerjev ne izbiramo le na podlagi videza, ampak tudi značaja. Avanturisti se bodo najbolje razumeli z opazovalci.
Fotografija: Zvesti tip osebnosti potrebuje nekoga, ki je romantičen in stvaren. FOTOGRAFIJi: GULIVER/GETTY IMAGES
Odpri galerijo
Zvesti tip osebnosti potrebuje nekoga, ki je romantičen in stvaren. FOTOGRAFIJi: GULIVER/GETTY IMAGES

Ljudje imamo različne značaje in osebnosti, to pa močno vpliva na izbor partnerja. Na podlagi svoje osebnosti lahko vidite, kakšen partner vam ustreza.

Zvesti tip osebnosti

To so ljudje, ki ne marajo laži in vedno govorijo resnico, partnerju so zelo privrženi, ne marajo sprememb in so poosebljenje zvestobe. Kljub temu imajo težavo z zaupanjem, zato potrebujejo nekoga, ki je romantičen in hkrati dovolj stvaren, da jim bo s svojimi dejanji dokazal nasprotno – da je zaupanje treba imeti, ko si ga nekdo zasluži.

Opazovalci

Ne želijo se izpostavljati, raje ob strani opazujejo dogajanje in si mislijo svoje, ne da bi odprli usta. Pogosto so samotarji, raje poslušajo kot govorijo, zato morda delujejo nedostopno, a v njih v resnici tli želja po avanturi, po nekom, ki bo prebudil njihov ogenj in jih osvobodil.

Perfekcionisti
Težijo k idealom, ki ne obstajajo, obremenjujejo se z malenkostmi, namesto da bi uživali v tem, kar jim življenje lepega ponuja. Potrebujejo nekoga, ki bo pregnal njihovo slabo vest in jih naučil na življenje gledati z razdalje ter z več humorja.

Asistenti

Vedno najprej pomislijo na druge, preden naredijo kar koli od tega, kar si želijo sami, zato ni čudno, da pogosto ostanejo nezadovoljeni. Menijo, da bodo s svojim trudom pridobili ljubezen in pozornost, partnerja imajo za avtoriteto, skoraj starše, in pri njem ljubijo in občudujejo pogum, s katerim živi življenje. To jim je lahko v pomoč, da se naučijo, kako več misliti samo nase in se manj ukvarjati z drugimi.

Avanturisti

Radi bi vse in nič, predvsem pa za nič na svetu ne bi zamenjali svoje svobode. Radi se zabavajo in imajo več partnerjev, včasih celo istočasno, s tem se ne obremenjujejo. Sovražijo avtoriteto, sami sebi so dovolj, zato so izjemno karizmatični. Partnerja lahko najdejo v skupini opazovalcev, saj drug drugega dopolnjujejo.
Partnerja izbiramo tudi na podlagi svojega značaja.
Partnerja izbiramo tudi na podlagi svojega značaja.

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije