Predstavitvena informacija

Kako dobiti največ za svoj denar, ko kupujete nov sesalnik?

Glavna razlika med suhim in mokrim sesalnikom je razvidna že iz imena. Mokri sesalnik lahko namreč poleg suhih površin sesa tudi mokre. Tu pa se razlike med njima še ne končajo. V naslednjih odstavkih vam ponujamo nasvete, kako izbrati pravi sesalnik za vaše gospodinjstvo. Katere dejavnike upoštevati in kako dobiti največ za svoj denar? Ali je mokri sesalnik vedno boljša izbira?
Fotografija: FOTO: Gorenje
Odpri galerijo
FOTO: Gorenje

Kako izbrati najboljši sesalnik za vaše gospodinjstvo
Najboljši sesalnik je tisti, ki ustreza potrebam vašega gospodinjstva. Tako sesalnik za suho čiščenje kot tudi sesalnik za mokro čiščenje sta odlična izbira – odvisno od vaših potreb in razpoložljivih sredstev. Kako se odločiti za najustreznejšega?
Sesalnik za mokro čiščenje je nepogrešljiv v času PRENOVE stanovanja ali hiše, saj suhi sesalnik enostavno ne bo kos vsem potrebam prenove.
Najboljši mokri sesalniki imajo tudi možnost OBRATNEGA delovanja. To pomeni, da jih lahko uporabite tudi za razpihovanje listja ter čiščenje krtač in nastavkov sesalnika.
Če so finance omejene, je bolj dostopna izbira suhi sesalnik. Kakovosten sesalnik za suho čiščenje vam lahko služi vrsto let in ponuja odlično zmogljivost.
Dobro premislite o tem, kako najraje uporabljate sesalnik – želite nekaj povsem enostavnega in brez omejitve žice? Potem je brezžični suhi sesalnik dobra izbira.
Potrebujete sesalnik za večje prostore, npr. poslovne? Potem potrebujete mokri sesalnik, saj vam ponuja največjo učinkovitost.

https://deloindom.delo.si/bivanje/svetujemo/kaj-izbrati-mokri-ali-suhi-sesalnik

Predstavitvene informacije

Predstavitvene informacije