OBRATI

Glasujte za slovenski avto leta 2020

Objavljeno 08. november 2019 09.36 | Posodobljeno 08. november 2019 07.15 | Piše: S. I.

Bralke in bralci Slovenskih novic lahko izbirate med številnimi novimi modeli na slovenskem trgu; glasujete lahko tudi na naši spletni strani.

V tej številki Slovenskih novic objavljamo drugo glasovnico za 28. izbor slovenskega avta leta. Za naslov se potegujejo vsi novi modeli avtomobilov, ki so letos prišli na slovenski trg in jih je bilo registriranih vsaj 25. Najprej imate glavno besedo bralci in bralke, ki boste izbrali finaliste in jim zagotovili točke za končni izbor, v katerem bomo odločali avtomobilski novinarji s Slovenskih novic in Dela, Motorevije AMZS, Dnevnika in Nedeljskega dnevnika, Večera, Avto magazina, Eva, Vala 202 in Avtomobilnosti, spletnega portala Planet Siol.net in avtomobilskega vloga Komotar Minuta.

Glasovnico bomo na straneh Obratov objavili še trikrat, zadnjo 23. novembra 2019. Izpolnjeno in prilepljeno na dopisnici jo pošljite na naslov Slovenske novice, Dunajska 5, 1509 Ljubljana, s pripisom Obrati. Upoštevali bomo vse, ki jih bomo prejeli do vključno 29. novembra 2019; fotokopirane bodo izločene. Glasujete lahko tudi z elektronsko glasovnico na spletni strani slovenskenovice.si/avtoleta, in sicer enkrat na teden. 

Seznam avtomobilov v izboru

Audi A1
Audi e-tron quattro
Audi Q3
BMW serija 1
BMW serija 3
BMW X5
Citroën C5 aircross
Jaguar i-pace
Land rover range rover evoque
Lexus UX
Mazda 3
Mazda CX-30
Mercedes CLA
Mercedes GLE
Mercedes razred B
Opel corsa
Peugeot 508
Porsche 911
Renault clio
Seat tarraco
Škoda kamiq
Škoda scala
Toyota corolla
Toyota rav4
Volkswagen T-cross
Deli s prijatelji