GASILCI

Ekipni duh gasilstva z družabno igro Gasilska brigada

Prihaja tisti čas leta, ko bomo več časa preživljali v zavetju toplega doma. Če se nostalgično zazremo v obdobje pred računalniki, smo se otroci družinski večerov veselili, ker jih je bilo kar nekaj namenjenih igranju namiznih iger. Z napredkom tehnologije so te kar hitro zamenjale elektronske različice.

 
Fotografija: Naročilo
Odpri galerijo
Naročilo

Foto: Dejan Javornik
Foto: Dejan Javornik
...
...
Slovenske novice z veseljem podpiramo projekte, ki so povezani z resničnimi heroji - gasilci. Ti nam s svojo predanostjo, požrtvovalnostjo in srčnostjo pomagajo takrat, ko nam je najtežje. Kako težko se je zoperstaviti ognjenim zubljem ter v kakšnih vseh nepredvidljivih situacijah se znajdejo gasilci, se pa lahko prepričate tudi sami.

Izvirna namizna igra Gasilska brigada – Resnični heroji je nastala v Sloveniji v sodelovanju s poklicnimi in prostovoljnimi gasilci, ki so igri s svojimi pripombami in idejami dajali vsebino. Tako so v igri orisane dejanske situacije ter oprema, ki jo gasilci dnevno uporabljajo.
 

Za kakšno igro gre?


Gre za družinsko namizno igro, namenjeno do štirim igralcem, starejšim od osem let. S soigralci ste pripadniki gasilske brigade, ki se s sodelovanjem in vztrajnostjo zoperstavljate ognju.Vsak igralec predstavlja enoto, ki ima tako svoje gasilsko vozilo kot tudi opremo, katera mu omogoča izvajanje posebnih potez v igri.

Ko se ogenj na igralni plošči začne širiti, se morate odločiti o taktiki gašenja ter reševanja civilistov, izbrati morate primerno opremo ter upoštevati teren požara, saj se ogenj ne širi povsod z enako hitrostjo.

Igra vsebuje kar nekaj izobraževalne vsebine, vendar je še vedno zelo zabavna, saj so te predstavljene nevsiljivo in zanimivo. Igrati jo je mogoče v dveh težavnostnih stopnjah, tako da zagotavlja zabavo za vso družino.
 

                                                 POSEBNA PONUDBA ZA BRALCE SLOVENSKIH NOVIC:

Naročilo
Naročilo

Vsi bralci Slovenskih novic s kodo SLONOVICE prejmete 10% popustabrezplačno poštnino ter DARILO.
                                                                         Za naročilu kliknite TUKAJ


 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije