FENG ŠUJ

Trije predmeti, ki v dom prinašajo negativno energijo

Objavljeno 30. avgust 2018 07.17 | Posodobljeno 30. avgust 2018 08.10 | Piše: M. F.

Uvelo cvetje, polomljeni predmeti in darila, ki vam niso všeč, na počutje ne vplivajo najbolje.

Ko se boste znebili nekaterih predmetov, se boste doma počutili bolje. FOTO: Thinkstock
Feng šuj ponuja nešteto nasvetov, kako izboljšati bivanje in v dom priklicati pozitivno energijo. Poglejte troje predmetov, ki se jih morate zato čim prej znebiti.
 

Uvelo cvetje


Sveže rastline simbolizirajo rast in napredek, posušeno in uvelo pa ima ravno nasprotne učinke in bi se ga morali čim prej znebiti. Stare in odmrle rastline namreč pomenijo stagniranje in ovirajo napredek na vseh področjih življenja. Enako velja za šopke suhih in plastičnih rož. Raje jih nadomestite s svežimi in skrbite, da boste odcvetele redno nadomeščali z novimi.
 

Polomljeni, nedelujoči predmeti


Polomljeni in nedelujoči predmeti imajo na življenjsko energijo negativen vpliv. Zato tiste, ki jih lahko, popravite, tistih, ki jih ni mogoče, pa se znebite in naredite prostor za uporabne pripomočke, ki vam bodo olajšali delo in izboljšali življenje.
 

Nezaželena darila


Kljub dobri nameri tistega, ki darila podarja, vsa niso dobrodošla. Tista, katerih niste ravno veseli, na polici pa jih imate zgolj zato, da mame, babice ali sestre ne bi užalili, raje odstranite. Ni jih treba zavreči. Lahko jih nekomu podarite ali pospravite z vidnega polja in tako v dom prikličete pozitivne vibracije.
Deli s prijatelji