UDOBJE

Sedem malenkosti za razkošno kopalnico

Vaša kopalnica lahko v hipu postane luksuzna oaza.
Fotografija: Z nekaj dodatki je vsako kopalnico mogoče spremeniti v razkošen kotiček. FOTO: Thinkstock
Odpri galerijo
Z nekaj dodatki je vsako kopalnico mogoče spremeniti v razkošen kotiček. FOTO: Thinkstock

Za večino je kopalnica tisti kotiček doma, ki je namenjen sproščanju. Pa naj bo v topli kopeli ali pod poživljajočo prho. Da bi bili učinki teh res maksimalni, z nekaj dodatki svojo kopalnico spremenite v luksuzno oazo. Kaj vam bo pri tem v veliko pomoč?

Mehke, nežne brisače

Prenova kopalnice se lahko začne pri izbiri brisač. Te so v njej nepogrešljive. A ne zgolj to, da so, pomembno je tudi, kakšne so: za učinek sprostitvene oaze izberite mehke, nežne brisače z odtenki, ki se skladajo s prostorom ter so iz stoodstotnega bombaža. Take niso prijetne le na pogled, temveč tudi na dotik.

Dišeče sveče

Sprostite svoja čutila ob prijetnih aromah. Idealne v ta namen so dišeče sveče. Kopel ob njihovem vonju in svetlobi bo nedvomno zagotovila nove dimenzije sproščanja.

Prha z učinkom dežnih kapljic

Prha je lahko sinonim za udobje. Velika glava s številnimi luknjicami zmehča padec vode, občutek je zato tedaj, ko ta pristane na koži, prijetnejši, saj med drugim deluje kot masaža in hkrati ustvarja zvok dežnih kapljic. Prhanje ob njej postane čisti užitek.

Stekleničke parfuma

Res je, da dišav ni dobro shranjevati v kopalnici, za okras pa lahko uporabite prazne embalaže parfumov. Pisane in različnih oblik položite na poličko ali omarico. Če jih poste postavili na lep pladenj, bo njihov dekorativni učinek še izdatnejši.

Udoben stol

Ali nenavaden tabure. Kos pohištva, ki nima le estetske vloge, temveč premore tudi praktično. Nanos losjona po prhanju ali kopeli bo veliko lažji, če boste, medtem ko boste razvajali telo, sedeli na udobnem stolu.

Embalaža za drobne predmete

Odločite se za pisane košare, steklene kozarce ali drugo lepo embalažo, v katero lahko pospravite pripomočke, ki jih vedno uporabljate v kopalnici: bombažne blazinice, vatirane palčke ... Tako jih ne boste zgolj imeli vedno pri roki, ampak bodo hkrati služile kot okras.

Odlagalna polička

Tik ob kadi. Nanjo lahko položite dišeče sveče, milo, šampon, knjigo ali kozarec vina. Torej tisto, brez česar si kopeli ne morete predstavljati. V vaši oazi miru to vendar potrebujete.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije