MEDITACIJA

Odkrijte namen odnosov

Naj bo odnos težaven ali spodbuden, ima določen namen.
Fotografija: Odkrijte, kaj vas učijo odnosi v vašem življenju.
Odpri galerijo
Odkrijte, kaj vas učijo odnosi v vašem življenju.

Zaprite oči, umirite dihanje in občutite, da ste osrediščeni sredi svojega avričnega polja. Občutite in zavedajte se svojega telesa in polja energije, ki vas obdaja. Nato zmehčajte robove svojega polja in se zavedajte, da ste del večjega Zemljinega polja, da na energijskem nivoju vse teče in je povezano. Pozornost usmerite na odnos, v katerem ste oziroma ga želite razrešiti. Začutite in si predstavljajte, kako z osebo zanimanja povežete svoji polji, da vajini avri postaneta eno. Na tej točki popolne povezanosti se deli vas zlijejo z deli duše druge osebe. To osebo zdaj intimno poznate in začutite do zadnjega vlakna, zadnjega atoma zavesti, tako kot ona vas. Povezali ste se s poljem vajinega odnosa. Lahko iz njega izluščite namen vajine zveze? Vprašajte se in si zapomnite vsako podrobnost, ki jo veste ali čutite kot ta oseba, saj ste na neki način v njeni koži in dojemate svet skoznjo.
Če želite, lahko meditacijo nadaljujete in še razširite svoje polje. Osredotočite se na skupino, v kateri delujete, lahko so to prijatelji, družina ali službeni kolektiv. Združite polja vsakega posameznika, da niso več ločena, ampak se zlivajo druga v drugo, in tudi svojega pridružite polju skupine. Odkrivajte in začutite kot prej za odnos z drugo osebo. Kaj je namen skupine? Kaj želi doseči skupaj? Kakšna je moja naloga v njej? Kakšne energije se prepletajo v skupini? Čutim koga negativno ali sovražno nastrojenega?
Odkrijte, kaj vas učijo odnosi v vašem življenju.
Odkrijte, kaj vas učijo odnosi v vašem življenju.

Če želite, lahko greste še naprej. Svoje polje združite s kolektivnim poljem okolice, v kateri živite – stanovanjske soseske, države … Predstavljajte si, kako se povezujejo polja vseh, ki so v tej skupini. Začutite skupno energijo. Kakšna je? Vam je prijetna? Se ujema z vami ali vam je neprijetno? Bi bilo bolje, da bi živeli drugje? Kaj je kolektivni namen te skupine? Kaj je namen tega, da vi živite v tej skupnosti? Kaj še morate vedeti?
Meditacijo končate tako, da si predstavljate, da se počasi izvijete iz skupnega polja. Vsi drugi se počasi oddaljujejo od vas in ponovno občutite energijske meje svoje individualnosti. Spet začutite sebe in občutek osrediščenosti v svojem telesu in v prostoru, v katerem ste. Potem odprite oči. 

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije