SEJEM

Mali in veliki v Komendi

Na 24. jesenskem kmetijsko-obrtnem sejmu v Komendi se je predstavilo več kot 650 razstavljavcev, obiskovalci so najbolj oblegali traktorje.
Fotografija: Rigitrac SKH 75 je švicarski traktor, ki ima 80,8 kW (110 KM). Transmisija je brezstopenjska z dvema hitrostnima skupinama. Končna hitrost je 40 km/h. Odlikuje ga posebna konstrukcija z vrtljivim sredinskim zglobom. Je tudi stabilnejši na nagibu v primerjavi s standardnimi traktorji. Stabilnost mu povečajo dvojne pnevmatike. Krmiljenje koles je lahko običajno, ima pa tudi možnost obračanja vseh štirih koles in t. i. pasji hod.
Odpri galerijo
Rigitrac SKH 75 je švicarski traktor, ki ima 80,8 kW (110 KM). Transmisija je brezstopenjska z dvema hitrostnima skupinama. Končna hitrost je 40 km/h. Odlikuje ga posebna konstrukcija z vrtljivim sredinskim zglobom. Je tudi stabilnejši na nagibu v primerjavi s standardnimi traktorji. Stabilnost mu povečajo dvojne pnevmatike. Krmiljenje koles je lahko običajno, ima pa tudi možnost obračanja vseh štirih koles in t. i. pasji hod.

V Komendi je bil minuli vikend 24. jesenski kmetijsko-obrtni sejem, predstavilo se je več kot 650 razstavljavcev. Med najrazličnejšo ponudbo so obiskovalci najbolj oblegali traktorje.

Ponudba je bila pestra, od malih do velikih traktorjev. Podobno je bilo pri njihovih cenah – za vsak žep se je kaj našlo. Male dobimo že za manj kot deset tisočakov, lahko pa za stroj odštejemo tudi več kot 200.000 evrov.


Izbrali smo nekaj modelov in jih prikazujemo na fotografijah. V Sloveniji je bilo v prvih osmih mesecih letos registriranih 1050 novih traktorjev, kar 197 je new hollandov. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije