Kamp v obliki srca (FOTO)

Na območju Lesc in Bleda bodo predvidoma v začetku junija odprli nov Kamp River Bled.
Fotografija: Imel bo obliko srca. Fotografije: Kamp River Bled
Odpri galerijo
Imel bo obliko srca. Fotografije: Kamp River Bled

Lokacija kampa je v bližini kampa Šobec in hipodroma Lesce. Uredili ga bodo nasproti novega krožišča na cesti Lesce–Bled, kjer je tudi odcep za golf igrišče, tam bodo gostje zavili na prostor ob reki Savi.

To bo nov in moderno urejen kamp, ki bo gostom omogočil bivanje na približno 100 urejenih parcelah in najem 25 modernih mobilnih hišic slovenskega proizvajalca Adria.


Izgradnja kampa, katerega značilnost bo ekološko delovanje, bo sicer potekala v dveh fazah – letos bodo ob parcelah in mobilnih hišicah uredili dva manjša sanitarna objekta, leseno otroško igrišče in kolesarski park, ob reki bodo uredili plažo in dodali bazen z ogrevano vodo. Oblika parcel in kampa bo v obliki srca, sicer pa bodo gostom na voljo površine od 80 do 120 m2 za šotor, prikolico ali avtodom. Deluxe parcele, ki bodo opremljene z elektriko, vodo in odtokom, bodo namenjene tistim, ki bodo prišli z večjimi počitniškimi vozili.

Dobrodošli v začetku junija
Dobrodošli v začetku junija

V drugi fazi izgradnje, ki bo potekala pred sezono 2021, bodo dodatno zgradili še večji osrednji objekt, kjer bosta recepcija in restavracija, dodatno pa še večji sanitarni objekt z zasebnimi kopalnicami, otroškimi sanitarijami in pralnico perila. Uredili bodo tudi večnamensko dvorano, kjer bodo potekale različne aktivnosti od animacije do različnih prireditev.

Kamp River Bled bo prijazen do kužkov, zato bodo uredili tudi posebne prhe in prostor ob reki, kjer se bodo lahko kopali.

Za goste bodo vsakodnevno pripravljali različne aktivnosti od joge do aktivnosti v naravi in izletov z električnimi kolesi po okolici. Lokacija je seveda odlična tudi za druge aktivnosti od raftinga do ribolova, ježe konj do igranja golfa.

Novi kamp leži ob reki Savi.
Novi kamp leži ob reki Savi.

Sicer sta v bližini še dve podobni točki. Prav na Bledu imajo kamp Bled, ki obratuje že vse od leta 1950. Leži na zahodni strani Blejskega jezera, od katerega je oddaljen približno 150 m. Prednosti kampa sta idilična lega v lepem naravnem okolju v neposredni bližini jezera in kratka oddaljenost od središča Bleda (2 km). Gre za miren kamp, kjer uživajo ljubitelji lepe narave,
pohodništva in kolesarjenja. Je eden od redkih v Sloveniji, ki se lahko pohvalijo s petimi zvezdicami.

Med drugim bodo na voljo hišice.
Med drugim bodo na voljo hišice.

Med temi je tudi kamp Šobec v neposredni bližini novega oziroma bodočega kampa River Bled. Kamp Šobec se že vrsto let uvršča med najboljše v Sloveniji. Razteza se v lepem borovem gozdu v bližini Lesc, med majhnim jezerom in reko Savo, z enkratnim pogledom na Julijske Alpe in Karavanke. V akciji Naj kamp Adria 2018 so ga kampisti izbrali kot najboljšega v Sloveniji v kategoriji velikih kampov.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije