Nagradna akcija

Kam na izlet z otroci?

Začenjamo novo akcijo, v kateri se nadejamo vašega sodelovanja, ki ga, brez skrbi, ne bomo pozabili nagraditi!
Fotografija: FOTO: Shutterstock
Odpri galerijo
FOTO: Shutterstock

Pričakujemo, da bo jesen lepa in potem, ko bo trda zima mimo, tudi pomlad, zato vas že od danes vabimo, da sodelujete s predlogi, kje lahko z družino doživite lep skupni izlet, ki vsebuje vsega ravno prav – bolj ali manj intenzivnega gibanja na svežem zraku, morebiti kake popestritve in na koncu še rešitve za lačne in utrujene v lokalu, kjer so otroci dobrodošli.

Na spletni strani promo.delo.si/izlet lahko oddate predlog za družinski izlet po Sloveniji – napišite nekaj stavkov o lokaciji, dostopnosti, zahtevnosti poti, zanimivostih na poti, predlog, kje se lahko dobro okrepča in morebitnih glasnih otrok ne bodo gledali preveč postrani, dodajte eno ali več fotografij, izpolnite zahtevane podatke in že ste v igri!

Predloge sprejemamo tudi na e-poštnem naslovu: igre@nedelo.si, lahko pa napišete nekaj stavkov, priložite fotografije in objavljeno prijavnico ter vse skupaj pošljete na naslov Nedelo, Dunajska 5, 1509 Ljubljana, s pripisom 'Izlet'.

Vaše predloge bomo sprejemali vse do 10. novembra, jih nato pozorno preučili in 17. novembra razkrili najbolj izstopajoče ter jih temu primerno tudi nagradili, začenši z vikend oddihom za družine in še marsičim.

 
 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije