Predstavitvena informacija

Advent v Splitu je kombinacija sonca, morja, kulinarike in odličnega velnesa

S prijatelji, v paru ali z družino – adventna potovanja so priložnost za spoznavanje novih destinacij.
Fotografija: FOTO: Marvie hotel
Odpri galerijo
FOTO: Marvie hotel

Mestne ulice so praznično okrašene, božični sejmi ponujajo nekatere popolnoma nove okuse in kamor koli se odpravite, vsi so dobro razpoloženi. Če želite temu scenariju dodati nekaj nevsakdanjega, odpotujte ta december v Split. Znan po svoji kulturni dediščini, temperamentnih prebivalcih in čudovitem morju v času praznikov dobi pridih čarobnosti. Ne vemo, ali so za to zaslužne barvite lučke, vonj po cimetu in kuhanem vinu ali dobra glasba na vsakem koraku, zagotovo pa k temu prispevajo prijetno podnebje in sončni dnevi. Uživanje v vseh radostih adventne ponudbe s soncem in pogledom na morje, v mestu, polnem nalezljive sredozemske energije, je prav izjemen občutek. Če užitek v Splitu povežete s sprostitvijo v turški ali finski savni, kopanjem v bazenu, sprostitvijo v masažni kadi, na masažah in lepotnih tretmajih, bodo to počitnice, ki si jih že dolgo zaslužite.

FOTO: Marvie Hotel
FOTO: Marvie Hotel

FOTO: Marvie Hotel
FOTO: Marvie Hotel

Prav to vam ponuja Renevie wellness v novozgrajenem Marvie Hotel & Health. Celoten koncept hotela Marvie temelji na udobju in sprostitvi. Od notranje ureditve, lokacije ob morju, prostornih sob, kulinarične ponudbe in velnesa do strokovnih terapevtov, ki izvajajo celo vrsto tretmajev in storitev za hitrejše okrevanje po poškodbah. Imajo tudi dermatološko ambulanto za estetsko medicino MediDerm Clinic, katere specialisti dermatologije so pridobili status priznanih strokovnjakov za tretmaje proti staranju.

FOTO: Marvie Hotel
FOTO: Marvie Hotel

V vsem tem lahko že to zimo uživate po ugodnih cenah. Paket vključuje dve nočitvi za dve osebi, uporabo velnesa in dve brezplačni masaži. Če želite svoji koži povrniti sijaj, v sklopu refresh paketa kombinirajte Dermapen tretma z mikroiglicami, ki spodbuja kožo k proizvodnji in obnovitvi kolagena, z mezoterapijo ali tretmajem Red Carpet Peel by Dr. Obagi, ki je idealen za zmanjšanje gubic in hiperpigmentacije. 

FOTO: Marvie Hotel
FOTO: Marvie Hotel

Ne glede na to, kateri paket boste izbrali, bosta Split in Hotel Marvie zagotovo presegla vaša pričakovanja, k temu pa bo prispevala tudi ponudba hotelske restavracije. Restavracija Da'Mar ponuja domiselne jedi brez glutena, pripravljene iz lokalnih in preverjenih sestavin, tako vam ne bo treba iskati kompromisov med odlično, moderno kuhinjo in zdravimi obroki. Po večerji pa greste lahko na koktajl v adventno hišico na terasi restavracije – popoln obred za zaključek dneva.

FOTO: Marvie Hotel
FOTO: Marvie Hotel

FOTO: Marvie Hotel
FOTO: Marvie Hotel

Parkirno mesto v garaži, pozna prijava in odjava iz sobe ter zajtrk so vključeni v ceno. Če želite v Split pripeljati tudi hišnega ljubljenčka, ga bodo v Marvieju z veseljem sprejeli. 

Podrobno ponudbo preverite na: www.marviehotel.com.

Predstavitvene informacije

Predstavitvene informacije