STE VEDELI?

Ali oblačenje modrčka razkriva ženski značaj?

Tiste, ki ga spretno zapenjajo na hrbtu, spoštujejo tradicijo Bolj praktične ga zaprejo spredaj, nato pa zasučejo
Fotografija: Kakršen modrček, takšna ženska? FOTO: Guliver/Getty Images
Odpri galerijo
Kakršen modrček, takšna ženska? FOTO: Guliver/Getty Images

Oblačenje in slačenje modrčka sta lahko zelo seksi početje, v njem pa se lahko skrivajo tudi značajske lastnosti ženske.
Gre seveda za neverbalno komunikacijo telesa, za katero strokovnjaki trdijo, da izdaja naš značaj, saj z njo naredimo vtis na druge ljudi, oblačenje modrčka pa ni nobena izjema.

Klasično zapenjanje na hrbtu

Ženske, ki si spretno odpenjajo in zapenjajo modrček na hrbtu, spoštujejo tradicijo in so zveste sebi. Razmislijo, preden kaj storijo, pripravljene so pomagati in so dobra opora v življenju. Pogosto modrček kupujejo v družbi prijateljic.

Zapenjanje na trebuhu

Bolj praktične ženske si modrček zapnejo spredaj in ga nato zasukajo okoli trupa. So pogosto vplivne in znajo motivirati tudi druge ljudi. Zelo so karizmatične in se rade učijo novih stvari, hitro se začnejo dolgočasiti. Rade imajo spodnje perilo z detajli.

Modrček, ki se zapenja spredaj

To je ženska, ki ve, kaj hoče, in ne izgublja časa. Ceni učinkovitost in ima rada kakovost, saj si želi, da stvari trajajo in da ne kupuje nenehno novih, pogosto prisega na priznane blagovne znamke.

Oblačenje modrčka čez glavo

Nekatere zapnejo modrček in ga oblačijo kot obleko čez glavo, kar izdaja, da prisegajo na red in disciplino, rade analizirajo stvari. Kupovanje modrčka je zanje strokovno opravilo, najraje oblačijo športne oblike.

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas