KAJ KAŽEJO ZVEZDE

Zvezde napovedujejo: kaj nas čaka septembra?

Venera bo spet direktna 3. 9., Merkur pa 15. 9. Šolarji sprva še ne bodo pri stvari, čustveno jih podprite.
Fotografija: Otroci bodo prvi šolski dan občutljivi. FOTO: Drazen Zigic, Getty Images
Odpri galerijo
Otroci bodo prvi šolski dan občutljivi. FOTO: Drazen Zigic, Getty Images

Septembra se bodo energije končno začele umirjati. Priporočljivo je, da si v tem času napolnite baterije, saj bo oktober zaradi mrkov spet bolj turbulenten. Merkur bo do 15. 9. retrograden, tako da z novostmi, novimi projekti in začetki počakajmo do druge polovice meseca. V vmesnem času uporabimo njegov vpliv za urejanje odprtih zadev, dokončevanje, analizo, ponovni premislek, revizijo, pospravljanje.

Venera se 3. 9. obrne nazaj v direktno gibanje, a vseeno še malce počakajte z vsem, čemur vlada – to so lepotni posegi, nakup umetnin, lepih predmetov za dom, oblačil in kozmetike, obisk frizerja, finančna vlaganja, urejanje bančnih zadev. Če ste novo romanco začeli v času, ko je bila planetarna boginja ljubezni retrogradna, se lahko zdaj pokaže v svojih pravih barvah in ne obstane.

Končno nam bodo planeti malce bolj naklonjeni. FOTO: Sharamand, Getty Images
Končno nam bodo planeti malce bolj naklonjeni. FOTO: Sharamand, Getty Images

Teden bo prijeten

Začenjanje novega šolskega leta v času retrogradnega Merkurja in z Luno v ribah ne bo najboljša popotnica. Šolarji bodo prvi šolski dan ležerni, zasanjani, zgubljeni, pasivni, z glavo še na počitnicah. Luna bo vse dopoldne v ribah, tako ni smiselno od njih pričakovati preveč, najbolje je, da so čim bolj kreativni. Ker bodo zaradi Lune bolj občutljivi in čustveni, jih podprite, pocrkljajte, ponudite jim občutek varnosti. Popoldne Luna vstopi v ovna in energija se spremeni. Težko bodo pri miru, dobro bi jih bilo usmeriti v šport, sicer bodo težko zaspali. Na ponedeljkov šolski začetek bo Luna v biku, tako bomo vsi bolj stabilni, otroci se bodo veselili srečanja s sošolci in novega znanja.

Teden bo prijeten, ne bo nam pretežko poprijeti za delo, optimistični bomo, načrtovali, si kaj dobrega privoščili, se razvajali. Za tem se 6. 9. lahko razjasni zadeva, s katero smo se obremenjevali. Drugi vikend v mesecu se odpravite na izlet ali oddih.

Merkur se obrača 15. 9. Čez nekaj preventivnih dni lahko začnemo nove projekte, podpisujemo pogodbe, sprejemamo odločitve in kupujemo tehniko ... Isti dan bo mlaj v devici, ki še okrepi občutek novih začetkov. Čas je primeren za uvajanje novosti. Bomo pa resni, organizirani, delavni in bomo dosegali želene rezultate.

Teden za tem bo rutinski: 17. 9. lahko pretiravamo in smo razočarani v odnosih; 19. 9. bomo zmedeni, občutljivi in potrebovali bomo počitek; 21. 9. bomo imeli dovolj volje, moči in motivacije, da dosežemo cilje.

Sonce 23. 9. vstopi v tehtnico. Iskali bomo harmonijo, sklepali kompromise, usmerjeni bomo v partnerstvo, marsikaj bomo pripravljeni pogoltniti. Ponedeljek, 25. 9., bo ugoden za dogovore, sestanke, nakupe, finančno vlaganje, sledi 29. 9. s polno luno v ovnu, ki poudarja pomen solidarnosti, sodelovanja, sočutja pri gradnji novega. Zasebno spodbuja ustvarjalnost. Koristila nam bo meditacija, učili se bomo sprejemati svoja čustva.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije