KAPRICE

Zvesto ti bom stal ob strani, dokler …

Vsako znamenje ima svoje kaprice, ko potrpljenje prekaša še tako gorečo ljubezen ali konča prijateljstvo. Preverite, na kaj morate paziti v odnosih z bližnjimi, če nočete drame, zamer ali celo razhoda.
Fotografija: Vsako znamenje ima začrtano mejo, pri kateri bo odstopilo od pogodbe. FOTO: Getty Images
Odpri galerijo
Vsako znamenje ima začrtano mejo, pri kateri bo odstopilo od pogodbe. FOTO: Getty Images

Oven: … me ne izdaš


Njihov vladar je Mars, bog vojne, zato je njihovo življenje nenehna bitka. Pripravljeni so se boriti, dokler ne pade zadnji, a pod zastavo zvestobe. Zaposlite jih s tem, da jim pustite odprte možnosti. Če bodo imeli občutek, da trdnjava še ni osvojena, se bodo večno bojevali za vas.
 

Bik: … mi ne streš srca


Biki so trpežne živali na zodiakalni farmi – zlahka jih prizadenemo, a težko uničimo. Vztrajajo v ustaljenih tirnicah in bodo s trdno voljo preboleli vse, kar jim življenje vrže na pot. Le pri sprejemanju kritike so občutljivi, zato najdite pravi način, da jim sporočite, da ga biksajo. Če jih užalite, jim boste strli srce.
 

Dvojčki: … me ne ukaneš


Dvojčki so mojstri prevar, zato z njimi ni dobro češenj zobati. Vlada jim Merkur, planet komunikacije in intelektualnih zadev. Če bodo ugotovili, da jih hočete pretentati, vam bodo dali jasno vedeti, da odstopajo od pogodbe. Od tu dalje bodo iskali načine, da iz vas naredijo tarčo posmeha.


Rak: … me ne zapustiš


Najpomembnejša vrednota jim je družba, saj skozi odnose najlaže najdejo ravnovesje. Radi so posesivni, čustvena stabilnost je zanje ključna. Ljubili vas bodo, dokler jim ne boste dali občutka, da niso vredni vaše ljubezni. Na tej točki bodo zapustili ladjo – in možnosti, da se vrnejo na krov, so enake ničli.


Lev: … me ne osmešiš


Levi dajo veliko na svojo podobo v družbi, zanje je poglavitno, da so cenjeni. Resnica jim je sveta, zato si želijo tudi svoje krdelo spoznati do obisti. Le tako lahko uspešno vladajo. Nikoli jih ne užalite ali osmešite pred drugimi, posebno z drezanjem v šibke točke ali izpostavljanjem njihovih negotovosti, sicer vas bodo pahnili iz krdela.


Devica: … se ne zlažeš


Device so mojstrice kritike in resnicoljubnosti. So vestne, natančne, učinkovite, dobre opazovalke, ki vedno do potankosti analizirajo dogajanje. Ker so nagnjene k perfekcionizmu, velikokrat dvomijo, ali so kaj naredile dobro. Če bodo ugotovile, da ste se jim zlagali in jim s tem poglobili dvom, lahko pozabite na odpustek.


Tehtnica: … ne skališ mojega miru


Vselej diplomatski in miroljubni ljudje, ki se trudijo zgladiti spore. Tehtnice so rade v razmerjih, saj se, če so same, ne počutijo popolne. Zato ne preseneča, da bi storile vse, da bi ohranile odnos. A preveč kompromisov lahko privede do razdora, ki se bo zgodil, če boste brskali po stvareh, ki se vas nič ne tičejo, in tako skalili njihov mir.


Škorpijon: … nimaš skrivnosti


Pred škorpijoni ni dobro ničesar prikrivati. Ker zelo dobro sprejmejo resnico, ni potrebe, da bi jim lagali. Dokler bodo vaši nameni čisti in iskreni, vas bodo brezpogojno ljubili, če pa vas dobijo na laži ali ugotovijo, da imate skrivnost, ste opleli. Prav tako ne marajo, če je v razmerju kdo pametnejši, zato je včasih bolje zapreti usta.


Strelec: … ne nehaš vlivati upanja


Strelce lahko zelo hitro spravite ob pamet. Vse, kar morate storiti, je, da izgubite vedrino in poskrbite, da se bodo zaradi vas slabo počutili. Večno vas bodo ljubili, če le ohranite optimizem. So zelo ambiciozni in ob sebi si želijo imeti osebo, ki bi delila njihovo vizijo in popolnost.


Kozorog: … ne obupaš


Kozorogi znajo dobro poskrbeti za trajna razmerja in prijateljstva. Zaljubijo se v svoje idole, ljudi, ki jih obožujejo. Po rokah vas bodo nosili, dokler boste lastnosti, ki so jih vzljubili pri vas, dosledno negovali in stremeli k izboljšavam. Ko ba boste vrgli puško v koruzo in obupali, ste pri njih končali.


Vodnar: … nisi videti kot vsi drugi


Posebnosti vaše osebnosti in edinstvene poteze so lastnosti, ki jih vodnarji najbolj obožujejo, zato jih zadržite in se ne zlivajte z okolico. Svoje raznolikosti lahko s pridom izkoristite, da jim vedno pripravite presenečenje. Kajti ko boste dolgočasni, jim boste popolnoma neprivlačni.


Ribi … me ne zbudiš iz sanj


Čeprav so videti hladne, so v resnici zelo nežne dušice, ki si rade zidajo gradove v oblakih, sanjarijo in potujejo, saj tako najdejo navdih, zato jih ne nehajte spodbujati in jim izkazovati prijaznosti in dobrote. Ko jih zbudite iz sanj in postavite na realna tla, bodo odplavale proč.
 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije