Zodiak si polni baterije

Z na kožo pisano rutino lažje premagujemo izzive. Presežek energije pokurite z vadbo, umirite se z branjem.
Fotografija: Vodnarje bo sprostila dišeča kopel. FOTO: Guliver/Getty Images
Odpri galerijo
Vodnarje bo sprostila dišeča kopel. FOTO: Guliver/Getty Images

Ovni se ženejo od enega cilja do drugega, zato hitreje izgorijo kot drugi. Najbolje je, če presežke energije pokurite v telovadnici s kardiovadbo, ki bo okrepila telo in utišala um.

Za bike je najpomembneje, da poskrbijo za kakovosten spanec, da ohranijo moč. So namreč zelo zanesljivo in stabilno zemeljsko znamenje, ki pa se hitro utrudi, zato naj zvečer le ugasnejo telefon.

Klepetavi dvojčki nenehno hitijo na vse konce in kraje, zato naj se umirijo z branjem, ki jih bo sprostilo, um pa jim bo odtaval, namesto da se obremenjujejo z vsakdanjimi opravki.

Za rake je najpomembnejše, da si zagotovijo hranljiv zajtrk, zlasti v čustveno napornem obdobju. To jim bo ohranilo energijo in zdravje, lažje se bodo zbrali in zdržali v norem tempu.

Levi niso zadovoljni, če niso urejeni. Da ohranijo samozavest, naj si privoščijo lepotni ritual doma ali pri kozmetičarki. Sprostil jih bo in jim vlil novo moč.

Device so perfekcionisti, ki so lahko zelo strogi do sebe. Ob pamet jih spravlja, če ni vse, kot pričakujejo. Da ohranijo energijo, naj se lotijo hobijev, denimo slikanja. Sprostilo jih bo in izražale se bodo drugače kot z logiko.

Tehtnicam vlada Venera, zato uživajo v prefinjenem življenju. Ker je to tudi planet lepote in romantike, je zanje najboljša terapija masaža. Sprostila bo stres in jih spravila v dobro voljo.
Dvojčki bodo z dobro knjigo potešili svoj radovedni um.
Dvojčki bodo z dobro knjigo potešili svoj radovedni um.

Škorpijoni potrebujejo veliko časa zase. Plavanje je najboljša aktivnost za škorpijona v stresu, saj bo razbremenila in odplavila njihove skrbi.

Strelci naredijo najbolje, če preživljajo čim več časa v naravi, saj radi raziskujejo in odkrivajo nove kotičke. Aktivnosti na prostem jim pomagajo razbremeniti um, odlični so dolgi sprehodi. Različno okolje bo potešilo njihovo raziskovalno žilico, hkrati pa bodo odmislili skrbi.

Za kozoroga je najprimernejša nizkointenzivna vadba, predvsem ker postavlja službo na prvo mesto ter mu pridejo do živega naporni sodelavci in preobremenjenost. Naučiti se morajo sprostiti in vnesti zmerno vadbo v urnik. Joga, raztezne vaje in pilates so odlični za njegovo čustveno in mentalno stabilnost.

Ekscentrični in uporniški vodnar sovraži pravila in omejitve, zato je pogosto napet. Topla kopel s himalajsko soljo in sivko bo sprostila zakrčene mišice in ga sprostila.

Ribi je najbolj občutljivo, intuitivno znamenje, ki si lahko z duhovnimi tehnikami pomaga predelati intenzivna čustva. Zvočna kopel bo sprostila napetost in jih razbremenila. 

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije