ASTROLOGIJA

Vsi jo občudujejo: strast ženske, rojene v tem znamenju, je vredna romana

Ko ljubi, bo naredila vse, da osreči svojega partnerja. Ko je prizadeta, bo naredila vse, da mu zagreni življenje
Fotografija: Skrivnostna in zapeljiva ... FOTO: Deagreez, Getty Images
Odpri galerijo
Skrivnostna in zapeljiva ... FOTO: Deagreez, Getty Images

Lahko bi rekli, da je nevarna ženska. Nekateri se je bojijo, ker menijo, da je lahko zelo kruta. Resnica pa je precej drugačna. Ko jo spoznate, boste na lastni koži izkusili, kako dobra ženska je. Morda že veste, o katerem znamenju govorimo? Ona je … škorpijonka.
 

Utelešenje zvestobe

To je pravzaprav ena ključnih značilnosti ženske, rojene v znamenju škorpijona. Nič ne more premakniti tal pod njenimi nogami. Ne glede na to, ali gre za prijatelje ali moškega, ki ga ljubi, dobro ve, kje je zvestoba in zakaj je tako pomembna. Je ena tistih žensk, ki jim lahko slepo zaupate.


Neodvisnost

Ženska, rojena v tem znamenju, ne potrebuje nenehno nekoga, ki bi zanjo skrbel in jo čuval. Čeprav se zdi krhka in tiha, ima moč in pogum levinje. Zaradi teh lastnosti je sposobna skrbeti zase. Obožuje svojo svobodo in sovraži, da jih drugi govorijo, kaj mora narediti. Namesto da druge slepo posluša, počne stvari, za katere meni, da so pravilne.
 

Pameten opazovalec

Ženska, rojena v tem znamenju, je izjemno bistra opazovalka. Ko gre za problem ali osebo, se nagiba k majhnim podrobnostim, tako da ne more popolnoma nič zgrešiti. Zato tudi zelo dobro presoja različna vprašanja ali ljudi.
 

Odločnost in vztrajnost

Ženska, rojena v znamenju škorpijona, je po naravi odločna, nezlomljiva in neomajna. Je nekdo, ki razmišlja o doseganju ciljev in zelo dobro ve, kaj si želi. Vse ostalo pusti ob strani, dokler ne doseže tistega, kar je načrtovala. Na tej poti je nič ne more spraviti s tira, ne glede na to, kako močno se kdo trudi.

Škorpijonka je izjemno bistra opazovalka. FOTO: Dmitrii Simakov, Getty Images
Škorpijonka je izjemno bistra opazovalka. FOTO: Dmitrii Simakov, Getty Images

Neprimerljiva strast

Strast ženske, rojene v tem znamenju, je vredna romana. Ko ljubi, bo naredila vse, da osreči svojega partnerja. Ko je prizadeta, bo naredila vse, da mu zagreni življenje. Kar koli počne, se potrudi in gre tudi v skrajnosti. Ne glede na to, ali gre za izobraževanje, kariero, hobije ali odgovornost, nastopa z izjemno strastjo in vnemo.
 

Ambicioznost

Vedno je zaposlena s kovanjem načrtov. To ne pomeni, da ne stoji trdno na tleh, ampak le, da je zelo ambiciozna in verjame v sanje. Ženska, rojena v tem znamenju, se trudi za njihovo uresničitev. In zakaj ne? Konec koncev se dobro zaveda svojih sposobnosti, ki ji lahko pomagajo doseči tisto, kar si želi.
 

Moč intuicije

Niso vsi blagoslovljeni z močno intuicijo. Vendar je ženski, rojeni v škorpijonu, ne manjka. Zaradi globokega občutka za razumevanje ljudi in situacij, je mojster pri predvidevanju prihodnosti. Zato jo je zelo težko ujeti nepripravljeno.
 

Pametno odločanje

Vsi vedo, kako pomembno je v življenju sprejemati prave odločitve ob pravem času. Vendar pa se zaradi hitrih ali manj modrih odločitev pogosto zapletemo v mrežo težav. Tu ženska, rojena v znamenju škorpijona, odstopa. Znana je po svoji sposobnosti pametnega odločanja. Vsako situacijo natančno opazuje in analizira, preden naredi naslednji korak, zato je večina njenih odločitev hvalevrednih.
 

Skrivnostna in zanimiva

Ženske, rojene v znamenju škorpijona, ne morete 'prebrati' kot odprto knjigo, ne glede na to, kako močno se trudite. Ne glede na to, kako dolgo jo poznate, se boste vsakič naučili nekaj novega o njej. Je skrivnostna ženska, zaradi česar je še zanimivejša.

Več iz te teme:

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas