NUMEROLOGIJA

Verjame se, da je naša usoda zapisana v rojstnem datumu: izračunajte in ugotovite, kaj vam pripravlja vesolje

V numerologiji se verjame, da je vesolje določilo našo usodo v trenutku, ko smo se rodili.
Fotografija: Karmično število nosi vašo usodo. FOTO: Dzhulbee, Getty Images
Odpri galerijo
Karmično število nosi vašo usodo. FOTO: Dzhulbee, Getty Images

Zagovorniki numerologije verjamejo, da naš datum rojstva določa našo usodo. Zato izračunajte svoje karmično število in ugotovite, kaj vam je bilo položeno v zibelko.

Izračun karmičnega števila

Za izračun števila svoje usode potrebujete datum rojstva.

Na primer: 24. 11. 1987

Prvi korak

Pomnožite dan, mesec in leto: 24 × 11 × 1987 = 524.568

Drugi korak

Seštejte dobljene števke: 5 + 2 + 4 + 5 + 6 + 8 = 30 in nato 3 + 0 = 3 (seštevate tako dolgo, da dobite enomestno število)

Vaše karmično število je v tem primeru 3.

Dešifriranje karmičnih števil

Ena

Rojeni pod okriljem enice so tukaj, da pomagajo drugim. Samo na ta način lahko očistite svojo karmo in živite svoje življenje pravilno in srečno. Če je vaše število 1, potem je vaša prva prioriteta boj proti sebičnosti in ljubosumju.

Dva

Če vam je vesolje dodelilo številko 2, potem morate biti zelo previdni pri komunikaciji z drugimi ljudmi. Tudi če se vam zdi, da ste našli sorodno dušo, ki ji lahko zaupate, je priporočljivo nekaj skrivnosti obdržati zase. V preteklem življenju ste velikokrat trpeli zaradi ogovarjanja.

Tri

V preteklem življenju ste pogosto uspevali na račun drugih ljudi. Manipulirali ste in povzročili, da se ljudje okoli vas počutijo slabo. Zdaj je vaša usoda, da to popravite in nesebično pomagate drugim. Če te karme ne sprejmete, imate lahko velike življenjske težave.

Štiri 

Karmično število 4 nakazuje, da je vaša usoda vsestranski razvoj. Morda ste bili v preteklem življenju veliko bolj leni, zdaj pa ima vesolje načrt za vas – stvari morate pretresti, popraviti. Nikoli se ne nehajte učiti in stremeti k višjemu cilju – to je načrt za vas.

Pet

Število 5 pomeni, da ne smete izgubljati časa. Pomembno je izbrati eno smer v življenju in ji slediti. Morda vas čaka velika ljubezen ali neizmerno bogastvo ali pa duhovno razsvetljenje – pomembno, da zgrabite svojo usodo. Sledite svoji intuiciji.

Šest

Vaša karma je pozitivna, zato je večina vaših težav, če sploh, posledica negotovosti. Sami morate izbrati svojo usodo. Vesolje vam ne bo stalo na poti, le vi se morate odločiti.

Sedem

Število 7 je število treznega uma in jasne zavesti. Vesolje vam svetuje, da se znebite odvisnosti, negativnih občutkov in pretiranih čustev. Če tega ne boste storili, lahko imate velike težave. Zavist zavzema posebno mesto v vašem življenju in je nekaj, česar se morate takoj znebiti.

Osem

Število 8 je simbol obsedenosti. Vesolje vas poskuša potisniti v težave, ki jih ni mogoče hitro rešiti. Zaradi tega se v vas kopičijo jeza, negotovost in negativna energija. Da se vam to ne bi zgodilo, morate biti sposobni ignorirati poraze in videti težave kot izzive. Nečimrnost in ponos sta vaša glavna sovražnika.

Devet

Število 9 je tisto število, zaradi katerega človek išče prijatelje, sorodno dušo – nekoga, na katerega se lahko zanese. Toda resnica je, da je ste izjemno močni, in edina stvar, na katero bi morali biti pozorni, je razvoj kariere. Razvijte naravne talente in cenite trenutke čiste sprostitve. Če najdete službo, ki vas veseli, boste najsrečnejši človek na planetu.

image_alt
Novoletna numerologija: odkrijte svojo kodo uspeha za leto 2023

image_alt
Numerološka napoved za 2023: vladavina števila sedem prinaša več denarja, a tudi usodne spremembe

image_alt
Če imate ta tri števila v datumu rojstva, imate zaščito vesolja

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas