Venera v škorpijonu

Strastna, skrivnostna, seksi, karizmatična in usodna. Občasno prideta na plan ljubosumje, maščevalnost.
Fotografija: Ženska z Venero v škorpijonu je zapeljiva, strastna in skrivnostna. FOTO: Guliver/Getty Images
Odpri galerijo
Ženska z Venero v škorpijonu je zapeljiva, strastna in skrivnostna. FOTO: Guliver/Getty Images

Venera vpliva na to, kako se povezujemo z drugimi, označuje naš odnos do denarja in premoženja. Predvsem pa opredeljuje našo potrebo po partnerstvu in kaže, kako ljubimo. Od tega, kje je v našem horoskopu, sta odvisni naša sposobnost bližine in intimnosti z drugimi ter potreba po njima.

Venera v škorpijonu je strastna, skrivnostna, zapeljiva, magnetno privlačna, seksi in karizmatična, spremlja jo pridih usodnosti in ima veliko potrebo po harmoničnem razmerju. Ljudje s tako Venero so neznansko globoki, predani, ničesar ne jemljejo zlahka, še posebno ne ljubezni. Morda so na trenutke hladni in nedostopni, vendar je to samo obrambni mehanizem, s katerim se zaščitijo, da jim ne bi prišel preblizu nekdo, ki bi jih lahko prizadel. Ko se zaljubijo, zlepa ne odnehajo, za ljubljenega so pripravljeni žrtvovati čisto vse, ki jo pogosto držijo na vajetih in si jo podredijo.

Občasno sicer pride na plan tudi njihovo ljubosumje, prav tako sumničavost, delanje cirkusa, maščevalnost in nezmožnost odpuščanja in pozabljanja v odnosu, kar lahko povzroča težave. Če se jim kdo zameri, to drago plača. Veliko težav si napletejo sami, delajo ljubezenske drame. Tudi če je Venera edini planet v škorpijonu, je njen vpliv zelo močen in prinaša čustveno intenzivnost njenemu lastniku.

Negativne lastnosti škorpijona, kot sta ljubosumje in maščevalnost, se lahko pojavljata tudi v odnosu do prijateljev. Ko je vse dobro, je lahko škorpijonska Venera zvest, vdan in požrtvovalen partner, ki se svoji drugi polovici preda z vsem srcem in telesom. Toda gorje tistemu, ki izda njegovo zaupanje!

Za finance pa je to izvrsten položaj. Čeprav je za tako Venero pomembna varnost, ima tudi žilico za vlaganje, tveganje in drzne poslovne poteze. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije