DUHOVNOST

Vaja z namero: zaupajte vesolju, da bo poskrbelo za podrobnosti

Osredotočite se na podobo sebe z uresničeno željo.
Fotografija: Predstavljajte si, kako ste zadovoljni, saj je vaša želja uresničena. FOTO: Petarpaunchev/Getty Images
Odpri galerijo
Predstavljajte si, kako ste zadovoljni, saj je vaša želja uresničena. FOTO: Petarpaunchev/Getty Images

Zjutraj ali ob soočanju s težjo odločitvijo napišite namero na list papirja in se umirite. Umirite um, zaprite oči. Sledite ritmu dihanja in kopičite energijo. Vprašajte se: »Kaj pričakujem v zvezi s tem dogodkom, težavo ali odločitvijo?« Napolnite podobo z energijo – zapišite vsa svoja pozitivna pričakovanja v zvezi s tem. Zapišite vprašanja, ki si jih zastavljate: »Ali naj se razidem s partnerjem? Naj kupim to hišo? Naj zamenjam službo?«

Preoblikujte vprašanje v trdilni sedanji stavek, ki izraža želeni izid. Sprostite se. Začutite, da se osvobajate občutkov dvoma. Zaupajte vesolju, da bo poskrbelo za podrobnosti. Začutite, da ste opustili misli in pričakovanja o določenem izidu. Nato spet kopičite energijo. Osredotočite se na podobo sebe z uresničeno željo. Zahvalite se.

Vsakič ko zaznate malo darilo, kot so prost sedež na avtobusu, kovanec na vesti ali nasmešek neznanca, se potihoma zahvalite vesolju. Hvaležnost pripomore, da vaša namera ostane nabita z energijo, pravi James Redfield, avtor serije Celestinska prerokba. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije