ZODIAK IN VARANJE

Tri astrološka znamenja, ki veljajo za največje prešuštnike

Astrologija razkriva, katera horoskopska znamenja najpogosteje varajo svoje partnerje.
Fotografija: Astrologija razkriva, katera horoskopska znamenja najpogosteje varajo svoje partnerje. FOTO: Deagreez Getty Images/istockphoto
Odpri galerijo
Astrologija razkriva, katera horoskopska znamenja najpogosteje varajo svoje partnerje. FOTO: Deagreez Getty Images/istockphoto

Škorpijoni bodo prevaro zelo dobro skrili, Levi vas bodo prevarali kot za šalo. Vendar to niso horoskopska znamenja, ki bi bila tako zlahka nagnjena k prešuštvu. Horoskop pa razkriva, katera znamenja najverjetneje varajo:

Dvojček

Znani so po svoji radovednosti. Želijo si drugačnih izkušenj in če v razmerju ne najdejo načina, kako izraziti svojo naravno radovednost, bodo našli zamenjavo. Da je nekaj narobe, boste prepoznali, če se bo sprva kregal, se nenadoma čudno obnašal, a vam bo na koncu vseeno povedal resnico.

Strelec

Znamenje, ki je najbolj znano po svoji želji po avanturi. Ljudje, rojeni v znamenju strelca, so hitro siti rutine in nenehno iščejo nekaj novega. Zato so lahko nagnjeni k varanju, vendar se bodo »zapletli«, če bodo varali in lagali. Tako boste prepoznali, da nekaj ni v redu.

Ribe

Ribe so izjemno občutljive in nagnjene k sanjarjenju. Če niso zadovoljni s čustvenimi vidiki odnosa ali se z vami dolgočasijo, se lahko oddaljijo od partnerja in iščejo čustveno povezavo zunaj odnosa. Ribe vas bodo varale z nasmehom na obrazu in vam ugajale, saj nikakor ne bodo priznale, da so v svoji popolnosti naredile nekaj narobe.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije