ZVEZDNE NOVICE

Teden z Luno (VIDEO)

Kako kaže? 
Fotografija: astrologija, astro, luna FOTO: Thinkstock Getty Images/istockphoto
Odpri galerijo
astrologija, astro, luna FOTO: Thinkstock Getty Images/istockphoto

Ponedeljek, 13. 1. Luna je do treh popoldne v levu, Sonce, vladar leva, pa se veže na konjunkcijo Saturna in Plutona. Tako je vse do takrat lahko malo manj svetlobe, optimizma, jasnosti, več občutka ujetosti. Malo pred tretjo tvori opozicijo z Venero na zadnji stopnji vodnarja, zaradi česar lahko iščemo zatočišče v užitku ali lenobi. Lunin prehod v devico nam bo dobro del, prinesel voljo do dela, zvečer tudi osvobajajoče novice. Postopoma zapuščamo najbolj temačen del januarja.



Torek, 14. 1. Luna v devici nas bo zjutraj prebujala z optimizmom in zagnanostjo, da naredimo, kar je treba, da iz nereda ustvarimo red. Njena energija nas odpira uslužnosti in pripravljenosti pomagati. Zvečer lahko Lunina opozicija na Neptun prinese nekaj zmede.

Sreda, 15. 1. Luna bo v devici skoraj do petih popoldne. Ves ta čas bomo delavni, natančni, modri in premišljeni. Jutro bo pobarvano v energije optimizma in sodelovanja, popoldne pa v energijo razumevanja in načrtovanja. Popoldanski Lunin prehod v tehtnico bo našo pozornost od dela privedel na področje odnosov ali zabave. Preseneti nas lahko nova ljubezen ali krepko vznemiri že obstoječa zveza.

Četrtek, 16. 1. Zjutraj bomo kljub Luni v tehtnici aktivni, toda ne toliko na področju dela kot komunikacije, intelektualnih dosežkov in sodelovanja. Dopoldne bi lahko z nečim pretiravali, možni so premočni čustveni odzivi na mnenje drugih o nas. Merkur je na zadnji stopinji do večera, tako da dan kljub družabni energiji povezovanja ni namenjen resnim dogovorom in načrtom, bolje je, da se odpremo intuiciji.

Petek, 17. 1. Jutro je videti naporno. Morda se bomo bali izgubiti osebo, ki je pomembna za nas. Ker je zadnji krajec sredi dneva, je lahko tudi takrat več napetosti in nemira. Popoldne in zvečer bo prevladovala mirna energija, a nekoliko manj storilna in učinkovita. Zvečer vstopi Luna v škorpijona in obljublja več strasti in bolj intenzivno doživljanje življenja in odnosov. Ker se zvečer veže na kvadrat Merkurja in Urana, so možne novice o nepričakovanih spremembah, ki prinašajo nekaj stresa in nemira.

Sobota, 18. 1. Luna v škorpijonu nas lahko povezuje in spodbuja k iskrenosti, predanosti, ljubezni, sočutju in podpori. Dan je spodbuden za finančne mahinacije. Nekje v globini se lahko predamo drug drugemu.

Nedelja, 19. 1. Luna v škorpijonu nas kliče, da se podamo v akcijo. Pojdimo v naravo. Če nas čaka delovna nedelja, bo izjemno učinkovita. Večerne ure kažejo dobro povezovanje, harmonijo. Pokažimo si, koliko si pomenimo.

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije