ZVEZDNE NOVICE

Teden z Luno: ta petek, 13., nas lahko nosijo strasti.

Kaj prinaša nov teden? Vpliv Lune bo ...
Fotografija: Luna.FOTO: Thinkstock
Odpri galerijo
Luna.FOTO: Thinkstock

Ponedeljek, 9. 12. Luna v biku nas usmerja na materialno področje. Dopoldne si bomo morali nekaj izboriti. Popoldne bo prevladovala črna in romantična energija, ki nas bo spodbujala k uživanju življenja ali budila ustvarjalnost. Zvečer bomo bolj realni, stabilni, trdni in stvarni. Družbeno so lahko spremembe, povezane z Veliko Britanijo, znanilke nekih finančnih skrbi ali se odprejo rane zaradi drugačnih pogledov na življenje.

Torek, 10. 12. Luna v biku v praznem teku prinaša pasivno in počasno energijo, ko se zdi, da se nič ne premika. Ker smo pred polno luno, nas kljub temu čustva lahko odnašajo in so naše reakcije premočne, neustrezne v realni situaciji. Poskusimo ne iti v čustvene drame zadnjih stopinj bika (Algol, Plejade), ampak raje počasi in vztrajno opravljajmo rutinsko delo. Okoli 18. ure vstopi Luna v dvojčka in z opozicijo z Merkurjem res vznemiri življenje, toda prinaša tudi raztresenost.

Sreda, 11. 12. Luna v dvojčkih bo prinesla hitrejši ritem življenja, več telefonskih klicev, tipkanja, druženja. Hitrost in neoprijemljivost energije živega srebra lahko marsikoga raztrese in zmede. Vpliv bo najmočnejši zvečer. Na finančnem področju je lahko več skrbi, pri srčnih zadevah se lahko poglablja občutek osamljenosti. Nekoliko trdi, brez občutka bomo do ljudi, ki jih imamo radi.

Četrtek, 12. 12. Dan polne lune. Dobro bi bilo, da si vzamemo več časa za duhovno prakso, da nas finančne skrbi ne pritiskajo premočno. Polna luna se dovrši zjutraj, pozneje pa bo v praznem teku v dvojčkih. Dan je namenjen druženju in povezovanju, ne toliko resnim in odgovornim podvigom.

Petek, 13. 12. Luna v raku nas bo malo umirila, nas naredila bolj počasne in čustvene, manj nas bodo premetavale misli. Nas pa ta petek, 13., lahko nosijo strasti. Vso to intenzivnost Venere s Plutonom ter čarnost Marsovega trigona na Neptun lahko usmerimo v ustvarjalnost. Toda v globini bo želja po prepuščanju drug drugemu.

Sobota, 14. 12. Luna nas to soboto lahko naredi čustveno bolj občutljive, hrepeneče, pa vendar njeni aspekti nakazujejo tudi strah, skrb, pritiske, neizživeta hrepenenja. Zvečer se bomo umirjali in spuščali skrbi in nezadovoljstva, lažje bo uživati v varnosti svojega gnezdeca.

Nedelja, 15. 12. Luna v levu prinaša svežo energijo, več upanja, veselja, želje kaj narediti. Nekaj vznemirjanja bo dopoldne, nato bo vedno bolj veselo in družabno. Na družbeni ravni se lahko z novo idejo reši star problem in se omogoči vsem novo svobodo in pravico. Na duhovni ravni se lahko nečesa osvobodimo.

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije