ZVEZDNE NOVICE

Teden z Luno

Kakšen teden nam napoveduje Luna?
Fotografija: V ponedeljek ne jemljite zares obljub, ki jih slišite. FOTO: Nastco Getty Images, istockphoto
Odpri galerijo
V ponedeljek ne jemljite zares obljub, ki jih slišite. FOTO: Nastco Getty Images, istockphoto

Ponedeljek, 5. 12. Luna v biku obljublja počasen dan. Dopoldne in zgodaj popoldne bomo z vztrajnostjo in rutino lahko opravili obveznosti. Zvečer in ponoči bo več pritiskov. Na nebu se približuje kvadrat Merkurja in Jupitra, pri tem je Merkur v slabšem položaju, tako bo manj logike, zdravorazumskosti, več duhovne energije in intuicije, idealizma. Veliko se bo govorilo, filozofiralo, nakladalo, manj se bodo besede uresničile. Ne jemljite zares obljub, ki jih slišite.

Torek, 6. 12. Merkur na zadnji stopinji in v kvadratu z Jupitrom prinaša zmeden dan, ko bo manj zdravega razuma in logike, več intuicije. S svojimi besedami znamo narisati situacijo mnogo večjo in bolj dramatično, kot v resnici bo. Zaradi Lune na koncu bika bomo potrebovali več prijetnih čutnih doživetij. Da smo pred polno luno, da vedeti, da bo več napetosti v nas, čustva nas bodo nosila, najbolj jeza. Težje bomo spali, našli mir.

Sreda, 7. 12. Luna potuje po dvojčkih, s tem bo več potrebe po komunikaciji, premisleku, komentiranju. Ker smo pred naporno polno luno, bo v nas več nemira, lahko prihajajo k nam težje informacije. Merkur je v kozorogu, tako bo več zdrave pameti in ne bomo sejali svojih besed brez cenzure, ampak bomo bolj načrtni, praktični in premišljeni.

Četrtek, 8. 12. Zjutraj se dopolni polna luna, tako bo jutro še nemirno in napeto, več bo jeze, nekaj nas lahko neprijetno preseneti. Nato bo postopoma manj jeze, se bo pa oglasila potreba po pretiravanju. Pazimo se zapravljanja, pazimo, da ne pretiravamo z določenim užitkom tako čez mejo, da nam škodi. V finančnih zadevah počakajmo z odločitvijo na čas Venere v kozorogu.

Petek, 9. 12. Zjutraj nas lahko še nosi potreba po pretiravanju, lenoba, iskanje lažjih poti do cilja. Lunin prehod v raka nas bo umiril in pozornost z družbenih odnosov usmeril v zasebne. Bolj bomo razumeli svoja čustva, tako kot tudi čustva najbližjih. Kaj dobrega skuhajmo, si vzemimo čas drug za drugega in si pokažimo, da smo si pomembni.

Sobota, 10. 12. Venera prestopi v kozoroga in pričenja se bolj resno obdobje. Veselje in vrednost nam bodo nosili gospodarski uspehi, varčnost, red, načrtnost, klasična umetnost. Dan je videti spodbuden. Nič za to, če bomo počasni, saj veste, da se tudi počasi daleč pride.

Nedelja, 11. 12. Še zadnji dan z Luno v raku. Idealno za počitek, obisk domačih in dobro nedeljsko kosilo. Če bo vreme lepo, pojdimo ob vodne vire, če bo kislo, nas kliče k odklopu na kavču, pod odejo, s čajem. Privoščim vam, da imate koga za objeti, četudi je to mucka ali kuža.

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas