ZVEZDNE NOVICE

Teden z Luno

Preverite, kakšen teden se nam obeta po Luni.
Fotografija: Luna v vodnarju bo pospešila dogajanje, poklicali bomo prijatelje, klepetali.  FOTO: Zoff-photo Getty Images/istockphoto
Odpri galerijo
Luna v vodnarju bo pospešila dogajanje, poklicali bomo prijatelje, klepetali.  FOTO: Zoff-photo Getty Images/istockphoto

Ponedeljek, 28. 11. Obetajo se odlični dnevi za intelektualno delo, zanimive zamisli ... Marsov trigon na Saturn nas spodbuja k napornemu fizičnemu delu, športu, kliče k vztrajnosti. Ker je trigon zračni, je delo lahko intelektualno, zbrani bomo in ostrega razuma.

Torek, 29. 11. Jutro prinaša izjemen poriv k delu. Ne glede na to, s kakšnimi izzivi se soočamo, če bomo pogumni in jih sprejmemo, lahko veliko dosežemo. Luna bo v vodnarju, a od osmih zjutraj v praznem teku, tako se bomo morali potruditi, da obilje intelektualne energije usmerimo v konkretno delovanje, da se ne razprši in nas ne nervira. Merkurjeva opozicija z Marsom bo dodatno spodbudila razum. Zapisujmo si ideje. Bodimo previdni na cesti.

Sreda, 30. 11. Lunino potovanje po ribah nas bo pomirilo. Intelektualni potencial, živčnost, nemir preteklih dni se bodo umirili. Na srečo nam sekstil Merkurja in Saturna prinaša dobro zbranost. Vse, kar se nam je utrinjalo v umu, bomo lahko s hladno koncentracijo prečesali in videli, katera ideja je izvedljiva. Načrtujmo, organizirajmo, postavimo ideje v okvir realnih možnosti.

Četrtek, 1. 12. Zjutraj nam lahko nagajajo čustva. Iz nič lahko naredimo dramo in se mučimo po nepotrebnem. Ranljivost zaradi Lune v ribah in dramatičnost zaradi Venerine opozicije z Marsom lahko zakuhata v nas čustveni tornado. Če se mu odpremo, se rodi ustvarjalnost. Popoldne nam bo jasno, da smo iz muhe naredili slona, razumeli bomo, kako nasprotje med moškim in žensko rojeva napetost. Če je ne znamo sprostiti med rjuhami, lahko deluje rušilno.

Petek, 2. 12. Luna v ovnu prinaša dan z več energije, strasti, pripravljenosti za delo, akcijo, šport. Zmeda prejšnjih dni se bo umirjala in stvari bomo videli take, kot so, brez domišljijskih dodatkov. V ljubezni nam bo jasno, kako je pomembno imeti ob sebi nekoga, ki mu lahko zaupamo, ki ostaja, tudi če smo nemogoči. Noč bo dinamična, prijetna, vesela.

Sobota, 3. 12. Luna v dinamičnem in instinktivnem ovnu nas bo gnala v delovanje, sledili bomo notranjemu občutku, kam moramo iti, kaj je naša pot. Njeni prijetni aspekti nas spodbujajo k delu, akciji in športu. Zvečer se obetajo zabava, veselje in za marsikoga ljubezen.

Nedelja, 4. 12. Zjutraj in dopoldne bo še nekaj napetosti, ki jo bo najbolje sprostiti s fizičnim naporom, delom, športom. Nato Luna prestopi v bika. Napetosti se bodo umaknile, mi bomo mirnejši. Iskali bomo prijetna čutna izkustva, dobro hrano, objem, lepote narave.

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas