ZVEZDNE NOVICE

Teden z Luno

Kako kaže? 
Fotografija: FOTO: Getty Images/istockphoto
Odpri galerijo
FOTO: Getty Images/istockphoto

Ponedeljek, 18. 11. Luna v levu nosi več dinamike, toda s stresnimi aspekti tudi trmo in neposlušnost. Zjutraj se lahko zbudimo nemirni. Čez dan nas energija leva le lahko podpre z močjo in voljo, da se lažje izrazimo in dosežemo želeno. Zvečer bo spet malo več napetosti, raztresenosti in trmoglavega vztrajanja pri svojem.

Torek, 19. 11. Dan zadnjega krajca prinaša napetosti. Vreme nam lahko ponagaja, možne so nevihte. Mars že zjutraj vstopi v škorpijona in prinaša več energije, borbenosti in delavnosti. Krajec se pozitivno veže na Jupiter in Venero, kar prinaša srečo pri reševanju preteklih finančnih in ljubezenskih ovir in sprosti energijo. Čaka nas prijeten in veder dan.

Sreda, 20. 11. Merkur se ustavlja, da bi se jutri obrnil naprej, tako so možni zastoji in upočasnitve, stvari ne bodo tekle v ritmu, kot bi želeli, vendar je kljub temu dan lahko zelo učinkovit in smo lahko zelo osredotočeni na detajle. Luna v devici se zjutraj pozitivno veže na Uran in nosi nove poglede ter zanimive ideje.

Četrtek, 21. 11. Luna v devici nosi osredotočenost na delo, red, detajle, naredi nas nekoliko bolj prijazne in ustrežljive. Življenje bo spet usmerjeno bolj v prihodnost kot preteklost. Zjutraj bomo praktični in natančni, zbrani in osredotočeni, marsikaj lahko naredimo. Popoldne nas bosta gnali strast in vztrajnost. Zvečer si utegnemo preveč privoščiti.

Petek, 22. 11. Luna v tehtnici nas bo naredila družabne, vesele, prijazne in nas odprla druženju. Malo pred četrto vstopi v strelca Sonce in s tem prihaja obet svetlobe, optimizma in navdiha. Usmerjeni bomo v prihodnost, sledili notranjim vizijam. Vsekakor vplivi ta teden kličejo k zabavi, veselju in odklopu.

Sobota, 23. 11. Luna v tehtnici kliče po harmoniji, razumevanju, prijaznosti in druženju. Dopoldne bo nekaj strahu, popoldne pa pritiska. Toda temeljna energija za tem je veselje, upanje, zabava, vera v dobro, saj se njena dispozitorka v strelcu sreča z Jupitrom. Uživajmo spodbudne vplive, a ne zapravljajmo preveč. Podobno velja za hrano, dišalo nam bo sladko, vendar znamo pretiravati.

Nedelja, 24. 11. Luna že zjutraj vstopi v škorpijona in energija se bo spremenila. Nekaj bo še navdušenja in veselja, vendar bo prihajala energija nemira in napetosti, navdušenje zaradi pretiravanja nas lahko privede v nezgode, težave. Pazimo na cesti, verjetnost nesreč bo okrepljena, možne so tudi druge nezgode z ostrimi ali vnetljivimi predmeti. Pazimo nase. Dan bo poln strasti, intenzivnosti in nujno bo, da počnemo nekaj vznemirljivega.

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije