Teden z Luno

Kako kaže? 
Fotografija: FOTO: Mirko Kunšič
Odpri galerijo
FOTO: Mirko Kunšič

Torek, 14. 4.
Luna še vedno potuje po kozorogu, tako da resnosti ne bo manjkalo. Toda ker se Sonce povezuje v kvadrat s Plutonom, nas bo nekaj od zunaj omejevalo. Napetosti se proti koncu dneva še stopnjujejo, saj se na prehodu v nov dan dovrši zadnji lunin krajec.

Sreda, 15. 4.
Luna v kozorogu bo zjutraj tekla v prazno, tako nas bo gnal v akcijo občutek odgovornosti, ne navdih ali polet. Okrog pol desetih Luna prestopi v znamenje vodnarja in takoj prinese več energije, toda tudi ovire, strah in napore, saj se sredi dneva sreča s Saturnom. Popoldne se bomo malo umirili, zvečer pa bo spet več nemira in nepričakovanih obratov zaradi Luninega kvadrata na Uran.

Četrtek, 16. 4.
Zelo lep dan je pred nami. Že jutro nas bo s strastjo pognalo v delovanje. Ker je Luna v vodnarju, se družimo, komunicirajmo, sodelujmo, se povezujmo. Vedno bolj nam bo postajalo jasno, da smo povezani zmožni narediti in spremeniti skoraj vse. Pojdimo na hrib in si napolnimo pljuča, da bodo kar pokala od svežine.

Petek, 17. 4.
Prijeten dan je pred nami. Luna v vodnarju aplicira v sekstil s Soncem vse do 16.30. To nam bo dajalo voljo, navdih, možni so konstruktivni dogovori in predvsem si bomo v oporo in bomo s skupnimi močmi nekaj premaknili, spremenili na bolje. Okrog 20.30 vstopi Luna v ribe in nas navdihne, umiri ter omogoča, da se harmonično čustveno povežemo.

Sobota, 18. 4.
Luna v ribah, Merkur in Venera v sekstilu, aktivacija lotosa, vse skupaj kaže, da nas čaka zelo kreativen dan. Predvsem pa lahko vidimo, da bomo prijazni drug do drugega, da se bomo znali lepo pogovarjati, si pustiti prostor, užiti trenutek. Zvečer lahko preveč pojemo in smo bolj pasivni. Prav lepa sobota nas čaka.

Nedelja, 19. 4.
Merkurjev sekstil z Marsom: velika intelektualna sila nam bo prinašala uvide in inovativne zamisli. Zapišimo si, če ne moremo vsega takoj uresničiti. Sonce bo na zadnji stopinji in Luna v ribah, tako bo kljub izjemnemu intelektualnemu delovanju volje in energije vsaj do srede popoldneva manj. Sonce vstopi v bika ob 16.45 in s tem bo tudi vitalna energija rasla, čutili bomo novo vztrajnost, ki nas bo vodila do cilja.

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije