ZVEZDNE NOVICE

Teden z Luno

Kako kaže? 
Fotografija: FOTO: Guliver/thinkstock
Odpri galerijo
FOTO: Guliver/thinkstock

Ponedeljek, 9. 7. Padajoča Luna v biku bo v kvadratu z Venero, Merkur pa z Jupitrom. Stvari, ki smo si jih zadali, se bodo uresničevale, zaradi kvadratov pa se bomo težko uskladili glede potovanja oziroma preživljanja prostega časa. Zvečer bo Luna v dvojčkih, komunikacija bo lažje stekla.

Torek, 10. 7. Padajoča Luna je v komunikativnih dvojčkih, v sekstilu z Merkurjem. Venera bo vstopila v devico in prinašala ljubezen vsem zemeljskim znamenjem. Luna danes spodbuja dobre novice, bodite varčni in ne preveč zaletavi, kajti Mars je retrograden, kar je neugodno, predvsem za ovne in škorpijone.

Sreda, 11. 7. Luna bo v praznem teku do večera, ko bo vstopila v raka, kjer bo naredila sekstil z Venero in Uranom. Dan bo miren, brez bistvenih dogodkov, zelo primeren za počitek. Čeprav se približujemo mrku, bo čas za lenobno poležavanje, dobro kosilo in nekaj prijetnega v večernih urah vam zagotovo ne uide.

Četrtek, 12. 7. Venera bo zjutraj v trigonu z Uranom. Dan prinaša zanimive ideje in spodbudne novice, nečesa se boste razveselili, nekoga boste srečali. Na ljubezenskem področju bo dan zanimiv, partner vas bo presenetil. Dogodki bodo močno odzvanjali v pozitivnem ali negativnem smislu, Sonce v opoziciji s Plutonom je namreč aspekt, ki nas lahko prestraši, toda predvsem na družbeni ravni.

Petek, 13. 7., mlaj v obliki delnega Sončevega mrka Dan si bomo zapomnili, sploh če ste vraževerni, saj bo delni Sončev mrk na petek 13. Aspekti kažejo, da je dan nevaren, prinaša slabe vplive, zato svetujem, da ste sočutni, ljubeči in dobrohotni, kajti ni dobro, da vnašate v življenje negativno energijo, saj bi ta lahko dlje ostala z vami oziroma bi bile njene posledice dolgotrajne. Bodite previdni na cesti, zlasti v večernih urah, ko prihaja Luna v kvadrat z Uranom in opozicijo z retro Marsom.

Sobota, 14. 7. Luna v levu bo v kvadratu z Jupitrom, Venera v trigonu s Saturnom. Konflikten dan bo, lahko prinaša nestrpnost, a če ste na dopustu, bo zelo mirna energija. Občutek boste imeli, da ste varni in sprejeti v odnosu. Če ste še vedno na delu, vam bo šlo dobro od rok, obvladali boste situacijo, v kateri ste se znašli. Venera trigon Saturn bo povezoval pare v lepo ljubezen, čutili boste predanost in sočutje. Spet ugoden dan, predvsem za ženske nakupe.

Nedelja, 15.7. Rastoča Luna bo v praznem teku do večera, ko bo vstopila v devico in dovršila trigon z Uranom. Dan bo miren. V obdobju retrogradnega Marsa bodite skrbni pri izbiri prehrane. V tem času se poskusite čim bolj izogibati živalskim beljakovinam.

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije