ZVEZDNE NOVICE

Teden z Luno

Kako kaže? 
Fotografija: FOTO: Guliver/thinkstock
Odpri galerijo
FOTO: Guliver/thinkstock

Ponedeljek, 18. 6. Luna bo vstopila v devico, kjer bo v trigonu z Uranom in Saturnom. Dan bo imel veliko ustvarjalne energije, napredne in dobre ideje se bodo soočile z omejitvami, sestopili boste na realna tla in delali po svojih zmožnostih. Srečen dan bo, prinaša konkretni uspeh, tudi za urejanje pravnih in uradnih zadev.

Torek, 19. 6. Luna bo naredila vrsto aspektov, že dopoldne bo v sekstilu z Merkurjem in Jupitrom, do 10.30 bo čudovita energija za sestanke. Dan prinaša nenadejane priložnosti, le Luna opozicija Neptun opozarja, naj ne bomo preveč optimistični, naj proučimo stvari in smo zbrani, kajti preveliko navdušenje nam včasih naredi več škode kot koristi.

Sreda, 20. 6., prvi lunin krajec ob 12.50 Dinamičen dan prvega luninega krajca, tik pred Sončevo menjavo znamenja, Luna se bo pomaknila v tehtnico. S prvim krajcem se bodo umirile vse poznopomladanske energije, vstopali bomo v poletje z astrološko ugodnimi aspekti. Še vedno bo v zraku precej delovnega potenciala, zato ga izkoristite, saj bo v prihodnjem tednu manj dobrih aspektov.

Četrtek, 21. 6., Sonce vstopi v raka Danes bo Sonce vstopilo v raka, to je praznik, poletni solsticij, vrhunec Sončevih energij. Venera in Mars se bosta srečala v opoziciji, težko se boste usklajevali, vsak bo imel svoje želje in načrte. Dan ni primeren za nove odločitve, ampak je namenjen negovanju notranjega miru in meditacije. Izogibajte se sporom.

Petek, 22. 6. Luna bo ves dan v praznem teku, nič bistvenega se ne more zgoditi, dokončate lahko stvari, ki ste jih ustvarjali čez teden, dan ni primeren za dogovore, pogovore in sestanke, ampak je namenjen izletu, počitku in zabavi. Zvečer Luna vstopi v škorpijona in odpira mogočno področje ljubezni.

Sobota, 23. 6. Luna v škorpijonu raste, z njo tudi napetost. Danes bo Sonce v sekstilu z Uranom, kar bo vendarle prineslo nova spoznanja. Bodite odprti za vse novosti in ideje, ki vam jih prinesejo drugi, čeprav bosta v zraku še vedno napetost in strah pred novostmi, ki ga opisuje Merkur v opoziciji s Plutonom. Aspekt obeta prometne zastoje, bodite previdni v komunikaciji in na cesti.

Nedelja, 24. 6. Luna v škorpijonu bo v sekstilu s Plutonom in trigonu z Merkurjem. Dan bo lep, poln druženja in komunikacije, dobri aspekti so namenjeni druženju in globokim pogovorom. V odnosih ustvarjajte srečo in radost, uživajte v družinskem krogu, rakova energija je namenjena temu.

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije