Teden v zvezdah

Izkoristimo vikend, nadihajmo se, nasmejmo, ustvarjajmo kaj lepega.
Fotografija: FOTO: Nasa Photo
Odpri galerijo
FOTO: Nasa Photo

Tokratni vikend je nakazan v lepih energijah. Vidi se, da se bomo znali lepo povezovati, se pogovarjati in razumeti. Hkrati nam bosta dana igrivost in upanje. Lotos Venere in Marsa z Merkurjem na vrhu nam bo dovolil, da se smejemo, ustvarjamo in za nekaj časa pozabimo, da smo ujeti v posebno situacijo. Izkoristite lep vikend, da ne pozabimo živeti, ker nas spet čakajo malo težji dnevi, ki nam bodo jemali veselje in ko bo več težkih novic. Lepši dnevi so kot dvig potapljača na površje, da zajame zrak, ker se bo treba vrniti v globine.

Jutri vstopi Sonce v znamenje bika. Ta nam večinoma daje več stabilnosti in miru, toda v tem času bodo njegove prve aplikacije bolj stresne. V ponedeljek, 20. 4., res tvori sekstil z luninimi vozli in zdelo se bo, da se bo dalo s šefi, avtoriteto, vladajočimi nekaj uskladiti in dogovoriti, vendar bo to samo navidezno, saj se že v torek, 21. 4., Sonce s kvadratom veže na Saturn, kar pomeni, da bo vodenje s pritiski, strahovi pretirano avtoritativno; da se bo treba soočati z lastnimi napakami in njihovimi posledicami.

Poskusimo ne požreti samih sebe s kritiko, ampak razumimo, da smo ljudje in da se iz svojih napak lahko učimo. Vse do četrtka, 23. 4., bo energije res malo, saj bomo tik pred mlajem, hkrati pa bomo že čutili močna trenja in napetosti, ki jih prinaša energija novega luninega ciklusa. Karta mlaja je res na stopinji višine Lune, kar je večinoma spodbudno, saj nakazuje blagostanje, toda tokrat v konjunkciji z Uranom in v kvadratu s Saturnom nakazuje velika trenja zavoljo financ. Na veliko se bo nadaljeval razkol med levico in desnico, med naprednejšimi in tradicionalnimi, bitka bo osnovana na finančnih zadevah. Kljub napetosti pa nas Uranova energija lahko nečesa osvobodi. Ascendent karte mlaja na zvezdi Ahernar je pozitivni znak, da smo na koncu podzemne reke in se dvigamo na površje, a ker je izpostavljen tranzitni Neptunov kvadrat na Luno iz karte Slovenije, predvidevam, da se bo stanje še nekoliko poslabšalo, preden se bo res izboljšalo. Merkur v ovnu se od jutri naprej odmika iz pozitivnih aspektov in se približuje v kvadrat s Plutonom, ki ga bo dovršil v soboto, 25. 4., toda to bližanje bomo vseeno čutili kot črnogledost, jezo in krutost. Potrpežljivost nam bo popuščala.

Izkoristimo vikend, nadihajmo se, nasmejmo, ustvarjajmo kaj lepega. V torek ne podležimo kritiki. Sredi tedna bodo v zraku uporne energije stvari obrniti in spremeniti. Trenje med starim in novim bo veliko. Proti koncu tedna pazimo, da se ne ujamemo v negativne misli.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije