ZVEZDNE NOVICE

Teden v zvezdah

Mars je začel retrogradno gibanje, kar bo nekoliko upočasnilo dejavnosti.
Fotografija: FOTO: Getty images
Odpri galerijo
FOTO: Getty images

Zadnji lunin krajec prve tretjine rakovega meseca, energije so naklonjene stvarem, ki kličejo po svobodi, športu, dihanju svežega zraka, ustvarjanju pomembnih trenutkov v skupnosti in druženju. Mars je začel retrogradno gibanje, kar bo nekoliko upočasnilo dejavnosti, in pri delu se boste vračali v pretekla obdobja, zato da boste z izkušnjami, ki ste jih pridobili, nekaj pomembnega razrešili ali se dogovorili, tako da se bo določen ciklus lepo sklenil, da se bo vse pripravilo za popolno realizacijo, ki bo potekala vse do mlaja. Na družbenem področju ne bo bistvenih premikov, kajti retrogradni Mars bo onemogočal možnosti konstruktivnih dogovorov. Slovenija je označena z znamenjem raka in ravno v obdobju raka je letos Mars retrograden.

Danes bo najbolj stresen dan v tem tednu, Luna v vodnarju bo v opoziciji z Merkurjem in Merkur v kvadratu z Uranom. Na cestah bo izjemna gneča. To so nevarni aspekti, ki kažejo na stres, nemir in pomanjkanje komunikacije. Ne bo vam uspelo povedati ali slišati nečesa pomembnega, saj bo preveč humano in napredno, da bi lahko vse to uvideli znotraj prepričanj, v katerih živite. Izogibajte se konfliktom, potovanje preložite, če je le mogoče. Stresni aspekt med Merkurjem in Uranom lahko povzroči tudi napake pri nakupih ali uporabi elektronskih naprav, dan je najbolje preživeti v mirovanju in počitku. Tudi nedelja bo astrološko precej stresna, aspekti povzročajo nerazumevanje in spore, radi bi ugodili vsem, vendar prav s tem povzročate kaos in še poslabšate že tako napete odnose. Bodite prizanesljivi, odprti do drugih, držite se svojih načrtov, kolikor se le da.

V nadaljevanju tedna je torek dan, ko lahko marsikaj uredite, nato se stvari spet zaostrijo, slabi aspekti nas bodo spremljali do konca tedna, čeprav bo energija v fazi manifestacije. Če bomo premogli dovolj modrosti in pustili, da se stvari zgodijo, pa se bo vse lepo postavilo na svoje mesto.

Teden zagotovo ne bo v znamenju velikih priložnosti ali uspehov, ampak kliče k notranjemu življenju in počitku. V četrtek bo Merkur v opoziciji z retrogradnim Marsom, kar prinaša na dan stare zamere. Bodite previdni pri izbiri besed.

V skladu z naravnimi ciklusi je padajoča luna čas za manifestacijo, kar pomeni, da se stvari, v katere ste vlagali energijo, v času rastoče lune zdaj udejanjajo, prav tako je zelo priporočljivo, da si vzamete ob padajoči luni čas za post, da dovolite telesu nekaj predaha in se očistite nabranih strupov. V tem obdobju padajoče lune se telo razstruplja in dobro je, da mu pri tem pomagamo.
Teden pred nami ni primeren za začetek novih projektov, z energijo raje varčujte, saj se novosti praviloma začenjajo po mlaju, v času rastoče lune.

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije