Preberite pred nočjo: takšen bo vpliv luninega mrka

Pokazali se bodo sadovi dela zadnjih šest mesecev. Njegov vpliv in čiščenje bomo čutili tri mesece.
Fotografija: Tisti z ascendentom v strelcu bodo doživljali intenzivno preobrazbo. FOTO: Guliver/Getty Images
Odpri galerijo
Tisti z ascendentom v strelcu bodo doživljali intenzivno preobrazbo. FOTO: Guliver/Getty Images

Petkov lunin mrk na 20 stopinj raka je priložnost, da spustite vse, kar vam ne služi več. Na plan bodo prišli nezavedni vzorci, ki jih ponavljamo v odnosih. Pokazali se bodo sadovi našega truda preteklega pol leta, nekatera prizadevanja se bodo izkazala za brezplodna. Vpliv mrka bomo čutili tri mesece, ko lahko še trajajo čiščenje, spremembe in zdravljenje. Če ste se upirali razvoju in rasti, je lahko vpliv mrka izjemno močan. Ker boste bolj čustveni, prisluhnite, katera čustva bodo prišla na plan. Odlično priložnost imate, da se rešite stare karme, saj je Saturn ob mrku v konjunkciji z južnim karmičnim vozlom.

Če je vaš ascendent v ribah, vam mrk pade v peto hišo. Nezadovoljni boste s prijateljskim odnosom, spodbujeni pa bosta ustvarjalnost in igrivost. Če imate otroke, se boste veliko ukvarjali z njimi in se tudi sami počutili kot otrok. Če jih nimate, boste začutili, da si jih želite, in boste začeli delati na tem. Lahko pa mrk spodbudi ljubezensko razmerje, ki se rodi iz predhodne krize. Morda se boste zaljubili v nekoga nedosegljivega.

Če je ascendent v vodnarju, bo mrk v šesti hiši. Začeli boste razumeti, kako vaša podzavest vpliva na zdravje. Morda se boste odločili za alternativno zdravljenje težave, s katero se že dlje spopadate. Hkrati je čas, da jo dokončno pozdravite, predvsem če boste upoštevali tudi duhovne vzroke zanjo. Če vas boli grlo, morda ne govorite svoje resnice. Pazite tudi na prehrano. Ker bo to tudi čas čiščenja, vas lahko bremeni prehlad, dobro pa bi bilo tudi, da sami naredite kuro razstrupljanja.
Od tega, v katero hišo horoskopa vam pade mrk, je odvisno, kako bo vplival na vas. FOTO: Guliver/Getty Images
Od tega, v katero hišo horoskopa vam pade mrk, je odvisno, kako bo vplival na vas. FOTO: Guliver/Getty Images

Če ste po ascendentu kozorog, pade mrk v sedmo hišo. Odkrivali boste svojo pravo naravo in spreminjali pogled na svet, čemur se bo prilagajal tudi odnos s partnerjem. Ker se boste spreminjali, boste v življenje privabljali drugačne ljudi, hkrati pa bodo odpadali tisti, ki se ne delujejo več na istih vibracijah kot vi. Morda se bo partner čudil in ne bo sprejel vaše nove identitete. Če še niste poročeni, vas lahko kdo zaprosi.

Lunin mrk bo padel v osmo hišo tistim, ki imajo ascendent v strelcu. Doživljali boste globoko notranjo preobrazbo, rezultati te se bodo lahko pokazali šele čez tri mesece. Ljudje v vaši bližini bodo lahko veliko bolj opazili vaše spreminjanje kot vi sami, tudi dogodki v vašem življenju se jim bodo zdeli veliko bolj pretresljivi kot vam, ki boste nekako v svojem kokonu. Ker je osma hiša povezana s konci in novimi začetki, se pazite dolgov, lahko vas dosežejo tudi novice o smrti nekoga, ki ga poznate. To je tudi hiša spolnosti, zato se lahko poveča vaša spolna sla. Na plan bodo prišle vaše primarne potrebe in instinkti, a se jih ne sramujte.
O tistih, ki jim lunin mrk pade v deveto, deseto, enajsto in dvanajsto hišo, pa jutri.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije