DUHOVNOST

Ste na pravi poti? Vibracije se lahko ujemajo ali si nasprotujejo

Odkrijte, kaj je prav za vas v tem trenutku.
Fotografija: Ko se ne morete odločiti, preverite, katera smer je boljša za vas. FOTO: Peopleimages/Getty Images
Odpri galerijo
Ko se ne morete odločiti, preverite, katera smer je boljša za vas. FOTO: Peopleimages/Getty Images

Ameriška energijska in intuitivna terapevtka Penney Peirce pravi, da lahko na osnovi vibracij določene zadeve ali človeka vedno preverite, ali ste na pravi poti. Naštejte tri svoje znance. Predstavljajte si njihova energijska telesa, ki se s svojo osebno vibracijo raztezajo proti vašemu.

Se ujemajo z vašo vibracijo? Ali se vam zdi njihova energija tuja, drugačna? Predstavljajte si svojo osebno vibracijo, ki se razteza proti njim. Se ujemata? Se oseba prilagodi vaši vibraciji? Za primerjavo si enako predstavljajte z najboljšim prijateljem, da začutite razliko.

Naštejte tri kraje, kamor želite na dopust. Predstavljajte si svoje telo na vsaki od lokacij. Preverite, ali se vaša vibracija ujema s krajem ali si vibraciji nasprotujeta. Nato naštejte tri naloge, ki so pred vami. Predstavljajte si svoje telo, ki opravlja vsako od njih.

Prek telesa začutite vibracijo, ki se najbolj ujema z nalogo, ter določite prednostni vrstni red. Najprej se lotite tiste naloge, ki se najbolj ujema z vami, saj jo najbolj potrebujete. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije