ASTROLOGIJA

Šoki, tresljaji in pretresi

Ko se Mars sreča z Uranom, vžigalica sproži sod smodnika.
Fotografija: Ko se Mars in Uran neugodno povežeta, je enako, kot bi primaknili vžigalico k sodu smodnika.
Odpri galerijo
Ko se Mars in Uran neugodno povežeta, je enako, kot bi primaknili vžigalico k sodu smodnika.

Energije poletja močno barvata dva izpostavljena planeta. Uran je zakorakal v znamenje bika, vse poletje pa bo poudarjen tudi vpliv Marsa – ne le da je vstopil v znamenje vodnarja, ki mu vlada Uran, temveč se bo v njem obrnil tudi v retrogradno gibanje in se s tem planetom še dvakrat povezal z neprijetnim kvadratom. Nemirne energije bodo vplivale na naše razpoloženje in dejanja.

Mars je 16. maja 2018 vstopil v znamenje vodnarja, v katerem se izraža kot vztrajna do trmasta volja, ki se bori za napredne ideje, vizije, predstave o svobodi človeštva. Čeprav Mars v vodnarju v osnovi deluje človekoljubno in za druge, je v njem tudi nekaj nemirnega, kriči po vznemirljivosti ter si želi adrenalinskih napetih trenutkov, ko premaguje sam sebe v popolnoma skrajnih situacijah. Čeprav v osnovi deluje za skupnost in se ima pod nadzorom, ko poči, poči za pravičnost. Mars se je takoj ob prehodu v to znamenje povezal v kvadrat z Uranom in nam v preteklem tednu zagodel veliko nepričakovanih zapletov, pretresov, šokov, vznemirjenja, jeze in podobnega.
Neurja, potresi, eksplozije, izbruhi vulkanov itd. so pojavi na Zemlji, ki jih povezujemo z negativnim vplivom teh dveh planetov.
Neurja, potresi, eksplozije, izbruhi vulkanov itd. so pojavi na Zemlji, ki jih povezujemo z negativnim vplivom teh dveh planetov.


Uran je hkrati sveže v novem znamenju, tokrat v zemeljskem biku, zato je ta kvadrat še toliko bolj naporen, prinaša večje lome, večje strese, pretresa banke, dokaj stabilne strukture in na neki točki lahko strese, šokira, pretrese tudi Zemljo. Njegov prvi kvadrat smo čutili od konca prejšnjega tedna, pravzaprav ga malce čutimo tudi še danes, vendar je vpliv vedno bolj oddaljen. Lahko si mislimo, da je za nami, vendar to ni res. Konec junija, natančno 26., se bo namreč Mars v vodnarju obračal nazaj in se v svoji retrogradni fazi ponovno približeval kvadratu z Uranom. Drugega avgusta letos se nato omenjena planeta še drugič povežeta v kvadrat, torej se bo, kar se je sredi maja nakazovalo kot problem in šok, okrepilo, poglobilo in še močneje streslo, vznemirilo ter prinašalo resne posledice. Lahko na ravni industrije denimo zagori, pojavijo se težave z električno napeljavo, torej nekaj, kar šokira, blokira, ustavi normalni razvoj stvari.

Možne so tudi nevšečnosti, povezane z vetrom in vremenom, lahko se narava z nepričakovanimi obrati poigra s pridelki naših kmetov. Veliko različnih možnosti je, kako nas bo drugi kvadrat Marsa in Urana stresel, pretresel in šokiral. Seveda lahko v tem času pričakujemo tudi več nemira, eksplozivnih čustev, ne le dogajanja na konkretni ravni. Ker Uran simbolizira letala, so mogoči tudi bombni napadi na letalu in neka šokantna novica, povezana s tem.
Mars se konec avgusta obrača ponovno direktno in se nato še enkrat vrača v omenjeni kvadrat. Takrat strese z repom, poruši in šokira še vse tisto, kar je pred tem pustil pri miru. Njun zadnji kvadrat se namreč dovrši 19. septembra.
Mars zapusti znamenje vodnarja šele sredi novembra letos in s tem se dokončno pomirijo napetosti.
Ko se Mars in Uran neugodno povežeta, je enako, kot bi primaknili vžigalico k sodu smodnika.
Ko se Mars in Uran neugodno povežeta, je enako, kot bi primaknili vžigalico k sodu smodnika.

Na družbeni ravni je sicer vodnar povezan s socialističnimi in komunističnimi deželami, bik pa s kapitalizmom, tako lahko nastane kratki stik med enim in drugim svetom, kar prinaša manj miru, več šokov in vznemirjenja. Rusijo povezujemo z vodnarjem, in to ne le zaradi preteklega komunističnega režima, temveč tudi drugih energij, in Marsov vstop v vodnarja, potovanje po njem in stresni aspekti znajo govoriti o tem, da bodo bistveni problemi na družbeni ravni vezani tudi na to deželo.
Torej se moramo pripraviti, saj bo vse od sredine maja do sredine novembra na družbeni ravni več napetosti in šokov, hkrati pa lahko Zemlja pokaže več nemira ter nepričakovanih izbruhov in tresljajev. 

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije