OSEBNI IZZIV

Sledite hrepenenju duše

Ne prelagajte v prihodnost tistega, kar si res želite. Za to ste se rodili, vse drugo je obvoz.
Fotografija: Tisto, kar vas kliče, je v resnici vaše poslanstvo. Sprejmite ga. FOTO: Guliver/Getty Images
Odpri galerijo
Tisto, kar vas kliče, je v resnici vaše poslanstvo. Sprejmite ga. FOTO: Guliver/Getty Images

Vsi imamo kaj, kar smo si od nekdaj želeli storiti, na primer napisati knjigo, risati akvarele, se naučiti potapljati, vendar smo to odlagali iz leta v leto in se prepričevali, da bo enkrat že prišlo na vrsto, zdaj pa nimamo dovolj časa in energije za to. Na koncu se je sicer vedno izkazalo, da se tega ne bomo nikoli lotili. To je napačno prepričanje, opozarja ena najbolj znanih ameriških zdravilk s svojo šolo Barbara Brennan. Svetuje nam, naj bo tisto leto, ko bo pravi čas, že letošnje. »Naj gre za želeno potovanje, ustvarjalni izziv ali spremembo poklica, dajte si vsaj priložnost, da poskusite,« pravi.

Ste si morda potihoma želeli kaj poskusiti ali delati? Pretehtajte, kaj bi morali storiti za to, in naredite načrt, da končno potešite hrepenenje. »Zapomnite si, da je vaše najgloblje hrepenenje, tisto, česar si najbolj želite, natanko tisto, zaradi česar ste se rodili v to življenje,« poudarja.

Nič boljšega ne morete storiti, kot da svojemu hrepenenju sledite. Tisto, s čimer se ukvarjate, namesto da bi sledili klicu svoje duše, je namreč le obvoz z vaše prave poti. Rodili ste se zaradi tistega, česar si želite. Začnite torej uresničevati svoje sanje. Čeprav je pot dolga, boste z vztrajnostjo zagotovo dosegli cilj. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije