Šifra: Zlatka

Dokler notranjost ni pomirjena, delujte samo skozi funkcionalno podporo, ne razčiščujte.
Fotografija: Fotografija je simbolična.  FOTO: Shutterstock
Odpri galerijo
Fotografija je simbolična.  FOTO: Shutterstock

Je mogoče, da se bo odnos z mojim sinom kdaj razrešil, bo kdaj ranjeni postal zdravitelj in če, kdaj.

Materinstvo je rana, skrita, notranja, čustvena, pa vendar je materinstvo tudi tisto, kar vas požene na pot duhovnega razvoja. Nakazani ste kot oseba, ki nekako ne zna biti svoja, ki je preveč v energijah drugih, preveč v želji po strastnih odnosih, in morate razviti več stabilnosti, tako materialne kot tudi čustvene, in ustvariti sposobnost narediti mejo, nehati bežati v odnose. Materinstvo je, kljub veliki čustveni rani, ki predvidevam, da se je kdaj prav utopila v žalosti in joku, tisto, kar je dovolj pritisnilo na vas za vaš osebni razvoj in na ta način je bil vaš sin vam že zdravitelj, saj vas je porinil nazaj k vam, v stabilnost in trdnost, k čemur vas vaš severni vozel v biku potiska.

Skozi materine psihične borbe je otrok razvil veliko notranjo moč. Precej naporen odnos. Vi imate Mars na njegovem ascendentu, on Saturna na vašem, to nikoli ne bo preprost stik, vedno bo ali jeza ali ohladitev, občutek bremena. Dlje bosta fizično narazen, lažje bosta vzpostavila prijateljski odnos. Nikar ne živita skupaj, ker bosta razvila izjemno strupeno dinamiko. Zdi se, da poznate Kironovo zgodbo; naj vas spomnim, da se je Kiron na koncu žrtvoval za Prometeja … in prav ta žrtev ga je osvobodila. Vaša žrtev tu je sina spustiti.

Največje darilo, ki ga lahko daste svojemu otroku, je, da ga spustite v njegove zgodbe, da si dovolite osvoboditi ga tega odnosa. Najdite veselje in srečo v drugih vidikih življenja in trpežno prenesite napor tega odnosa. Ko pa sta primorana biti skupaj, vadite mantro, »shut up«, torej samo prenesite tako notranjo napetost, ki se ob stiku rojeva, kot njegove obtožbe. Ne se iti besednih bojev, razlagati svojega vidika.

Dokler notranjost ni pomirjena, delujte samo skozi funkcionalno podporo, ne razčiščujte. Ko bo v vas notranje predelano in bo sin pokazal interes, gresta lahko tudi v razčiščevanje. Kdaj to bo? Nekoliko ga lahko omehča že Neptunov prihod na vladarja 10., v letu 2022.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije